2777
2789

قرص سیپروترون کامپاند برای جوش صورت عالیه بعد سه ماه از مصرف ،اگه می خوای باردارشی وپریودت نامنظم متفورمین عاللیه با دوفامد،کلا مصرف روز دوتا قرص متفورمین وورزش مشکلتو حل می کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص سیپروترون کامپاند برای جوش صورت عالیه بعد سه ماه از مصرف ،اگه می خوای باردارشی وپریودت نامنظم مت ...

مجردم گلم پربودن منطمه فقط جوش میزنم مشکلم همین برگشت ندارع 

مجردم گلم پربودن منطمه فقط جوش میزنم مشکلم همین برگشت ندارع

قرص ضدبارداری مجرداهم استفاده میکنن داروی تنظیم هورمون وداروی تخصصی برای جوش صورت ،من اوایل که مصرف می کردم قطع می کردم جوشا بر می گشت ولی بعد دوسال از مصرف کلا از بین رفت،میتونی بری متخصص زنان برات تجویز کن اگر این قرص بهت بیوفته فوق العادس ،صورتو مثل ایینه می کنه شوره سر هورمونی وپرمویی هورمونی رو هم خیلی کم می کنه البته بعد سه ماه مصرف

قرص سیپروترون کامپاند برای جوش صورت عالیه بعد سه ماه از مصرف ،اگه می خوای باردارشی وپریودت نامنظم مت ...

عزیزم ببخشید این قرص باید از روز اول خورد ؟اخه روش نوشته از روز اول من روز ۵ ۶ ام الان یعنی ۱ ماه صبر کنم برای جلوگیری نمی‌خوام مجردم 

عزیزم ببخشید این قرص باید از روز اول خورد ؟اخه روش نوشته از روز اول من روز ۵ ۶ ام الان یعنی ۱ ماه صب ...

نه عزیزم از روز پنجم باید بخوری اگه دیرتر هم هست بخور اصلا اشکالی نداره فقط سر ساعت بخور مثلا اگه امروز ساعت ده شب خوردی فردا هم همینطور بخور واین که در ماههای اول امکان داره یکم لکه بینی داشته باشی زیاد مهم نیست ولی حتما سر ساعت بخور تا لکه نبینی