2777
2789

از مدرسه خیلی بدم میاد اصلا حس خوبی نسبت بهش ندارم از بس اذیت میکنن

کلا حتی فکر به اینکه فردا ۷ صبح برم مدرسه حالمو بد میکنه چون استرسم میگیره تو مدرسه خیلی بده

سر همین قضیه کلی بدبختی دارم 

از طرفی کنکوریم و برای نهاییا باید برم 

بعدم معاونمون مثل بلانسبت سگ پاچه میگیره نمیتونم نرم 

یه روز حالم بد بود نرفتم پاچه مامانم رو گرفته بود 

ولی تو مدرسه خیلی اذیت میشم استرس دارم همه اش

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...
والا مام خوشمون نمیاد از مدرسه انقد که بچه ها جیغ میزنن

متوجه نشدم

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور بعد استرس مدرسه رو میارم تو خونه اونجا هم استرس میکشم

خیلی بده

منم تو مدرسه اذیت بودم.

ـ▄▄▄▄·  ▄▄▄·  ▄ .▄ ▄▄▄· ▄▄▄  ▐█ ▀█▪▐█ ▀█ ██▪▐█▐█ ▀█ ▀▄ █·▐█▀▀█▄▄█▀▀█ ██▀▐█▄█▀▀█ ▐▀▀▄ ██▄▪▐█▐█ ▪▐▌██▌▐▀▐█ ▪▐▌▐█•█▌·▀▀▀▀  ▀  ▀ ▀▀▀ · ▀  ▀ .▀   █▄▄░▄▄█░▄▄█░█░█▄░▄████░▄▄▄█░▄▀██▄██▄░▄█▀▄▄▀█░▄▄▀███░███░▄▄█▀▄▀██░█████░▄▄▄█░█░██░▄██░██░██░█░▀▀▄███░███▄▄▄█▄█▄██▄█████░▀▀▀█▄▄██▄▄▄██▄███▄▄██▄█▄▄▀ 

من هم همینم همیشه استرس دارم خوابم میگیره رفیق و دوستی ندارم همیشه تنها نشستم خوابم میگیره بقیه باهم حرف میزنن خود تو مطمئنا کسی رو داری باهاش تو مدرسه حرف بزنی گرم بشی خوابت بپره من هیچکس نیست واسه همین باید کافیین بخورم میخورم لرزش دست افت فشار میگیرم سردم میشه همش باید برم دسشویی مسخرم میکنن اونا از گرما کولر میزنن من چون فشارم پایینه یخ میزنم باید ژاکت بپوشم، حالم بده از مدرسه متنفرم از خودم متنفرم از اونا متنفرم از دبیر، معاون، آنورکسیا هم دارم تازه استرس افت قند و فشار و غش کردنم باید داشته باشم

دیگه ته کشیدم

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛