2777
2789

نه خیر ندیده همش از ما انتظار داره با اینکه از صدجا درآمد داره آنقدرطلا داره توشون داره خفه میشه ولی ما یک گرم بخایم هم نمیده 😂

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ما که نه ولی خودش تعریف کرد به دخترش داده 

دخترش طلا تو مجردی هم خیلی دادن بهش ولی بخاطر شوهرش فروخت بعدشم چون گردن و گوش دخترش خالی نباشه بهش داد بازم رفت فروخت گفت باز اومده ازم خواسته بگیره ندادم بهش

مادرشوهرمن بدجنسه ها ولی خیلی طلا داشت مثلا واسه عقدم اومد سرویسشو داد واسه عروسی ی گردنبند داد اونق ...

بابا میگه طلاهات بفروشی برا شوهرت 

بعد ننه بگه بیا عروس گلم این طلای من ب تو! 

تو مراسم که و ظیفس باید بدن نداره از طلاها خودش میده طرف

چرا يك نفر بايد طلاهاي خودش رو به عروسش بده؟شما ها خودتون باشيد ميديد!!؟؟؟خيلي خواسته ي بيجايي هست

نه دیگه کاربرهای اینجا و مادراشون نه. 

طلاهاشون مال خودشونه.

ولی مادرشوهر اگه طلا نده واسه پسر و عروسش که خونه خریدن؛ تعجب داره!

طلااااا؟

حلقه ازدواجمون رو وقتی شوهرم خرید برام بزرگ بود بعد رفتیم تعمیراتی کوچیک کرد. اضافه اون چند میل رو گذاشتیم داخل جا حلقه ای البته زیرش. روش رو چسب نواری زدیم که نیفته. بعد شوهرم حلقه رو برد خونشون نشون خانوادش بده.

بعد وقتی آورد اون چند تیکه رو خواهرشوهرم بداشته بود.😐

چند سال بعد ازدواجمون حلقه برام تنگ شد.خونه مادرشوهرم اینا گفتم حلقم برام تنگ شده.تیکه انداختم که بره اون تیکه رو بیاره ببریم بزرگش کنیم‌ بعد خواهرشوهرم با پرویی تمام  گفت خب لاغر کن اندازت بشه.

بعد شوهرم گفت اون تیکه حلقه رو بیار بده میخوام ببرم بزرگش کنم. بعد دید که ما فهمیدیم رفت آورد پس داد.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤