2777
2789
عنوان

از چند سالگی قضیه پریود رو به دخترامون باید بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2862 بازدید | 217 پست
خودم نزدیک ۱۶ شدم حدس میزنم مثل خودمه

تروخداااا زود بهش نگو

من معلمم کلاس چهارم بهم گفت خدا لعنتش کنه از درس و زندگی افتادم هر روز استرس داشتم اخرش ۱۶ سالگی پریود شدم 

برای هر دلدرد ساده مثل سگگگ استرس داشتم

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نه عمه هاش ۱۰ سالگی شدن خدا نکنه

من ۱۱ سالگی شدم پاشدم از خواب رفتم نوار برداشتم با خونسردی دوش گرفتم و بعدم بازی 

مامانم تعجب کرده بود

مدرسه بهمون گفته بود از کلاس سوم درست سن دخترت

هیچ علائمی نداره

ربطی نداره عزیزم

ببریش بهتره 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

تروخداااا زود بهش نگومن معلمم کلاس چهارم بهم گفت خدا لعنتش کنه از درس و زندگی افتادم هر روز استرس دا ...

منم خودم کلاس پنجم فهمیدم

میترسم مدرسه زودتر از من دست به کار شه

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

از وقتی اولین مراحل بلوغش شروع شد به نظرم زودتر بگین ذهنش مشغول میشه دیر بگین شوکه میشه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

دختر من کلاس سوم بود معلمش گفت از بالا بهمون گفتن ب دانش آموزا بگین .معلمش سر بسته یه چیزایی بهشون گفت بعد به ما گفت که بهشون کامل توضیح بدین 

دختر من خیلی عاقله .منم بهش کامل  توضیح دادم  پرسید خونریزی درد هم داره ؟ گفتم نه زخم نیست که درد داشته باشه عادی سازی کردم براش .خوب کنار اومد