2777
2789
عنوان

اسنپ پولمو خورو

103 بازدید | 15 پست

امروز اسنپ گرفتم سماره کارتشو گرفتم ۵۰۰ هزار تومن بزنم اما هر کاری کردم رمز پوبا نیومد چند بار زدم نشد دیگه بیخیال شدم نقد دادم بعد امدم خونه نیم ساعت بعد یهو دیدم رمز دوم امد و منتقل شد زنگ زدم پشتیبانی زنگ زد راننده گفتش راننده میگه بران واریز نشد و ما نمیتونیم کاری بکنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برمیگرده پولت چون اون موقع که زدی ناموفق بوده

واقعا🥲 اخه من انتقال رو زدم بعد یهو هنگ کرد امد بیرون بعدش نیم ساعت بعد دیدم پیامکش امد موحودی گرفتم دیدم کم سده 

نیم ساعت بعد اومدی رمز پویا نیم ساعت پیش مگه اعتبار داره؟مگه خودکار میره رو صفحه پرداختی؟؟

من گوشیم رو خاموش روشن کردم یهو پیامکش امد نمبدونم گوشبم هنگ کرده بود یا چی نمیدونم 

من گوشیم رو خاموش روشن کردم یهو پیامکش امد نمبدونم گوشبم هنگ کرده بود یا چی نمیدونم

هییییچ وقت شماره کارت راننده نگیر

همیشه انلاین پرداخت کن

من اگر راننده ی زور بگه بخواد کارت به کارت کنم سفر لغو میکنم

فردا برو موجودی بگیر چطور رمز نزدی کم کرده اصلا امکان ندارهبعدم شماره کارتشو گرفتی چیکار از خود اسنپ ...

گرفتم کم شده

رمز رو یک بار زدم اما انتقال زدم امد بیرون

اولا تو باید تایید کنی تا منتقل بشه رمز تنها که بیاد منتقل نمیشه

یه بار رمز رو زدم بعد انتقال رو زدم نمیدونم چرا یهو امد بیرون بعد پیامکشم نیومد گفتم حتما نرفته بیخیال شدم اما بعد گوشیم رو خاموش روشن کردم دیدم رفته موجودی هم گرفتم کم سده بود نمبدونم🥲🥲