2777
2789
عنوان

رفتارهای عجیب خانواده شوهر

191 بازدید | 15 پست

هروقت میرم پیششون حالم گرفته میشه یجوری ان آدم حس میکنه مشکل دارن مثلا اونقد یه موضوع تکراری رو برات میگن براشون مث باراول جذابه یااصلا انگار نمیفهمن برات بارها تعریف کردن هی باید بزور بخندی رفتارشون انگاربابچه طرفی مثلا چندروز پیش یه کلیپ به پسرم نشون دادن یه نی نی پیش یه هاپو هی باهاش حرف میزنم میگه ب ب ب واقعا جذابیت خاصی نداره یا حداقل اونطور که اونا ذوقش میکنند نیست نهایت ادم ببینیش یکم ذوق کنی بارها وبارها نگاه میکنن هی میگن نازی نازی نازی🥱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم ازاین کلیپا برام میفرسته،میگه حتما نشون بچت بده،برای منم جذابیتی نداره،حتی واسه پسرم،بعد هم هی میپرسه دیدینش یانه وکلی دربارش حرف میزنه وکلی ذوق میکنه....ولی هرگز تو ذوقش نمیزنم،شما چون خانواده شوهرتن حساس شدی

شاید خیلی ساده ن

همین خیلی ساده الکی نیست انگارمشکل دارن منم اوایل فک میکردم ازسادگیه ولی الان شک ندارم مشکل دارن یه حالی ان انگار حرفاتو نمیفهمن  من امروز مثلابخارششورمو برده بودم آشپزخونه باغشون تمییز کنم شروع کردم تمیزی بعد مادرشوهرم گفت کاش اول ناهارو درست کنی وسط کار گفتم تا بخارشور یکم سرد بشه استراحت بدم دست کارنامه شدم دوباره مادرشوهرم گفت کاش اول اونو تموم کنی یه رفتارای خیلی اینجوری انگا خودشونم نمیفهمن حرفایی قبلیشونو

مامان منم ازاین کلیپا برام میفرسته،میگه حتما نشون بچت بده،برای منم جذابیتی نداره،حتی واسه پسرم،بعد ه ...

فقط اخه کلیپ نیست رفتاراشون عادی نیست واقعا همش آدم حس میکنه کم دارن 

مگه به شما آزاری میرسونن؟...اگه نه که حساس نشو،بذار هر جوری حال میکنن،همون جوری باشن

والا آزاردهنده چه عرض کنم الان پسرمم بیش فعالی داره شوهرمم انگار قبلا داشته حرفامو نمیفهمه نمیتونه تصمیم بگیره باسرعت میره توی یه کار بعد یکم پاپس میکشه باورت میشه بخاطر همبن چیزا دوس دارم طلاق بگیرم حس بدیه که حس کنی خیلی عاقلتر فهمیده تر ازشونی وقتی باهاشونم خودمم دارم شبیه اونا میشم بدم میاد ازخودم

منم فرق دارم با خانواده شوهرم،خیلی زیاد....

اذیت میشم از طرز فکرشون،رفتارشون،تصمیماشون،حرکاتشون،

دوری میکنم و با عذاب وجدان زندگی میکنم..

میفهمم خیلی خیلی سخته تفاوت

من عابد دلتنگم یا زاهد دلسنگ؟هرروز نقابی زده ام پشت نقابی...‌