هروقت میرم پیششون حالم گرفته میشه یجوری ان آدم حس میکنه مشکل دارن مثلا اونقد یه موضوع تکراری رو برات میگن براشون مث باراول جذابه یااصلا انگار نمیفهمن برات بارها تعریف کردن هی باید بزور بخندی رفتارشون انگاربابچه طرفی مثلا چندروز پیش یه کلیپ به پسرم نشون دادن یه نی نی پیش یه هاپو هی باهاش حرف میزنم میگه ب ب ب واقعا جذابیت خاصی نداره یا حداقل اونطور که اونا ذوقش میکنند نیست نهایت ادم ببینیش یکم ذوق کنی بارها وبارها نگاه میکنن هی میگن نازی نازی نازی🥱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همین خیلی ساده الکی نیست انگارمشکل دارن منم اوایل فک میکردم ازسادگیه ولی الان شک ندارم مشکل دارن یه حالی ان انگار حرفاتو نمیفهمن من امروز مثلابخارششورمو برده بودم آشپزخونه باغشون تمییز کنم شروع کردم تمیزی بعد مادرشوهرم گفت کاش اول ناهارو درست کنی وسط کار گفتم تا بخارشور یکم سرد بشه استراحت بدم دست کارنامه شدم دوباره مادرشوهرم گفت کاش اول اونو تموم کنی یه رفتارای خیلی اینجوری انگا خودشونم نمیفهمن حرفایی قبلیشونو