2777
2789

چند روز پیش رفتم بیرون یجا ساحلی طور بود ساعت ۱۰ به بعد شب من با خانواده رفته بودم بعد داشتم قدم میزدم

خدا شاهده دختره نصف من بود قدش حتی بالاتنشم جوونه نزده بود🌱میخورد بهش چهارم سوم باشه 

جلو کافه بود پشت گوشی ب پسره میگفت قلبم کی میریم دیت

دلم برات تنگ شده اومدی فلان چیز بخر🫥پشمام ریخت

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور مواقع مقصر خانواده ست

بچه ۹ ساله تک و تنها بیرون چیکار میکنه

با چه تضمینی میفرستنش تنها بیرون

بلایی سرش بیاد 

بدزدنش یا هر چی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دیت؟؟ اینا نهایت راجع به سخت بودن جدول ضرب بتونن با هم صحبت کنن 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

اولین باره می‌شنوم.

زیااده😂

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

اینجور مواقع مقصر خانواده ستبچه ۹ ساله تک و تنها بیرون چیکار میکنهبا چه تضمینی میفرستنش تنها بیرونبل ...

اتفاقا فقط این نبود

چندتا بودن

دوتا با دوتا پسر کلاس نهمی بیرون بودن

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

شاید بیبی فیس بوده

فعلا اینجوری خودمون رو قانع می کنیم😬

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️