2777
2789
عنوان

من حق دارم ناراحت بشم

67 بازدید | 5 پست

یه شوهرخواهرشوهر دارم که برا خودش کاره اییه وهمه رو برده منم چندباربهش گفتم گفته باش ولی دریغ ازمار

پارسال قول کار دادبه من و برادر جاریم و پسرهمکاربرادرشوهرم 

ازبین ما سه نفر کار اون پسرهمکاربرادرشوهذمو درست کرد البته اونم با جنگ وجدل برادرشوهرم بعد جاریم و برادرشوهرم با خواهرشوهرم و شوهرش شدید قهرکردن جوری که چندبار خانوادشوهرم واسطه شدن آشتی نکردن ابراهیم چندماه پیش به زور فقط باخواهرشوهرم آشتی کردن الان بعد چندماه فهمیدم وردربرمن هم برده سرکار وفقط من موندم اما ما قهر نکردیم کاری به کارکسی نداشتیم ولی الان که اینجور شنیدم که برادرجاریمو برده سرکار ولی بروز ندادن اونقد ناراحت شدم جاریم دخترخالشونه دیگه منم میخوامت باهاشون قطع رابطه کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وظیفه ای نداره،چرا باید ناراحت بشی؟!...بعدشم اونا مرد بودن،ميخوان خرج زندگی بدن،معلومه نسبت به شما ا ...

خوب منم تاالان اصلا قهرنکردم چندین ساله گفتم بهش ونبرده ولی الان میگم چطور برا اونا کارکرد براما نه پس حتماازما خوشش نمیاد حالا که خوشش نمیاد منم عروس غریبه ام لزومی نداره پس باهاشون رابطم گرم بمونه منم کم کم رابطمو کمرنگ وبعد قطع کنم

خوب منم تاالان اصلا قهرنکردم چندین ساله گفتم بهش ونبرده ولی الان میگم چطور برا اونا کارکرد براما نه ...

منم دامادمون رییس بانکه،کل خاندان خودش رو برد سرکار،ولی میدونست من دنبال کارم ورشتمم مرتبطه،هرگز برام کاری نکرد،به هیچ جامم نگرفتم،کار خوبه خدا درست کنه