@هلسین سلام ببخشید تگتون کردم یجا دیدم نوشتن ت ع بیر خواب بلدین میشه کمکم کنین ؟همسرم یه مدته یه خ ...
چه خوابی؟
الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
همش خواب مار میبینه چند روز پشت سر هم ولی چطور دیدنش رو یادش نیست یعضی وقتا دنبالش میکنه انگار ولی ...
مار تو خواب دشمن پنهانه که منتظر ضربه زدنه باید خیلی مواظب باشه از اطرافیان خودش احتیاط کنه البته بستگی به اینم داره که متر چه رنگی باشه یا آیا تو خواب نیشش زده یانه؟
الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
نه نیش نمیزنه یا میوفته دنبالش یا دورش حلقه میکنه یبارم خواب عقرب دیده بود که میخواسته نیشش بزنه عقر ...
این یه دشمن خودیه یا چند تا دشمن خودی که خیلی خیلی سعی میکنن بهش آسیب بزنن اگه بکشتشون تو خواب یعنی بهشون پیروز میشه ولی خیلی باید مواظب باشه از اطرافیان ِ خودتونه
دقیقا خواهر برادراشن خیلی حسادتشونو تابلو میکنن راضی نیستن یه آب خوش از گلوش پایین بره هر روز صدقه ...
هر روز سوره ناس و فلق رو بخون همراه با آیت الکرسی هیچ کاری نمی تونن بکنند