2777
2789
عنوان

تخمک کشی

118 بازدید | 9 پست

سلام دوستان کسی بوده بعد از تخمک کشی دکتر براش آمپول لیگزا فرت تجویز کرده باشه علتش چیه من هرچی سرچ کردم اونو قبل تخمک کشی میدن برا من بعدش داده

خدایا خودت انتظارمو به پایان برسون خانوما میشه برای مامان شدنم دعا کنین

@هلسین‍  سلام ببخشید تگتون کردم یجا دیدم نوشتن ت ع بیر خواب بلدین میشه کمکم کنین ؟همسرم یه مدته یه خواب تکراری رو میبینه و من نگرانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@هلسین‍ سلام ببخشید تگتون کردم یجا دیدم نوشتن ت ع بیر خواب بلدین میشه کمکم کنین ؟همسرم یه مدته یه خ ...

چه خوابی؟

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
چه خوابی؟

همش خواب مار میبینه چند روز پشت سر هم ولی چطور دیدنش رو یادش نیست یعضی وقتا دنبالش می‌کنه انگار ولی جزئیاتش زیاد یادش نیست

همش خواب مار میبینه چند روز پشت سر هم ولی چطور دیدنش رو یادش نیست یعضی وقتا دنبالش می‌کنه انگار ولی ...

مار تو خواب دشمن پنهانه که منتظر ضربه زدنه باید خیلی مواظب باشه از اطرافیان خودش احتیاط کنه البته بستگی به اینم داره که متر چه رنگی باشه یا آیا تو خواب نیشش زده یانه؟

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
مار تو خواب دشمن پنهانه که منتظر ضربه زدنه باید خیلی مواظب باشه از اطرافیان خودش احتیاط کنه البته بس ...

نه نیش نمیزنه یا میوفته دنبالش یا دورش حلقه میکنه یبارم خواب عقرب دیده بود که میخواسته نیشش بزنه عقربو کشته بود

نه نیش نمیزنه یا میوفته دنبالش یا دورش حلقه میکنه یبارم خواب عقرب دیده بود که میخواسته نیشش بزنه عقر ...

این یه دشمن خودیه یا چند تا دشمن خودی که خیلی خیلی سعی میکنن بهش آسیب بزنن اگه بکشتشون تو خواب یعنی بهشون پیروز میشه ولی خیلی باید مواظب باشه از اطرافیان ِ خودتونه

این یه دشمن خودیه یا چند تا دشمن خودی که خیلی خیلی سعی میکنن بهش آسیب بزنن اگه بکشتشون تو خواب یعنی ...

دقیقا خواهر برادراشن  خیلی حسادتشونو تابلو میکنن راضی نیستن یه آب خوش از گلوش پایین بره هر روز صدقه میدم خدا خودش حافظ همه باشه 

ممنون عزیزم ببخشید بهت زحمت دادم

دقیقا خواهر برادراشن خیلی حسادتشونو تابلو میکنن راضی نیستن یه آب خوش از گلوش پایین بره هر روز صدقه ...

هر روز سوره ناس و فلق رو بخون همراه با آیت الکرسی هیچ کاری نمی تونن بکنند