2777
2789

شام رفتیم خونه پدر شوهرم  یکی از پسرام نیومد خونه موندن

سرشام خواهر شوهرم مجردها و از من و همسرم بزرگتره 

اصلا هیچوقت سر سفره نمیاد آشپزخونه تنها غذا میخوره

بعد مشغول خوردن شدیم مادر شوهرم گفت واسه بچه غذا بگیر گفتم باشه حالا دخترش از اونور هی نمی‌خواد هرمی میخواد  غذا بخوره میومد . اینجا از این خبرا نیست .غذا بی غذا

خیلی نفهم و حسوده شوهرمو کلا لاله

پدرش گفت بلند دهنتو 

خیلی دلم شکست آخرم یکم آوردم بچم نخورد آخه دست پختشون اصلا قابل خوردن نیست

نه تمیزن نه آشپزی بلدن .ولی این سالها همش بخاطر شوهرم میرم . هیچوقت ایراد نمیگیرم از غذاشون. یکساعت داشت غررغر میکرد غذا نبربراش

پسرم چهارده سالشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیفهممتون اگه غذا تمیز و خوب نیست چرا میارید ک منتی هم سرتون باشه تازه از اینکه اون غذای بد رو هم میخواد بهتون بدن ناراحتیت؟

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

قبل رفتن برای بچه ات غذا بپز که کسی برای یه ظرف غذا به ات این طوری سبک و بی ارزش نکنه.  راحت بگو تو خونه براش غذا پختم و گذاشتم.  نخواهی یه بشقاب با منت بدن دستت ببری برای بچه ات

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

دلت نشکنه واقعا توقعت بی جا که از جایی غذا ببری براش درست کن بعد مهمونی برو

شماها کجا زندگی میکنین.

چهار نفر به اندازه ده نفر درست کردن اینقدر دوتا خواهر حسودن . 

جالب دست پخت ندارن کثیفن راضی هم نبودن والله خوب پر رو بودی باز بوردی!

بخاطر شوهرم میرم نمی‌خوام دلش بشکنه  غذاشون اصلا قابل خوردن نیست همیشه میبرم  فرداش میریزم دور . آخه اگه نبرم مادر شوهرم ناراحت میشه. خیلی اصرار می‌کنه ببر برعکسه دختراش