2821
2789
عنوان

اسکار پوست

209 بازدید | 15 پست

سلام شبتون بخیر

خانما؛من ی تایمی خیلی جوش زدم

حتی دستکاری هم نکردم

ولی وقتی تخلیه شدن چند جایی از پوستم چال شده

به خدا وقتی جلو آینه میرم قلبم مچاله میشه

در آن واحد سردرد میگیرم

راه‌حل چی؟

دکتر رفتم راکوتان بهم داده

ولی الان درد من این چاله چوله هاست

نکنه درمان نداشته باشه😭

ی صلوات می‌فرستی برام؟آ قربون نفست♥️🫣الهی هر کسی این امضا رو میخونه به امضای حضرت زهرا(س) حاجت روا بشه

بستگی به عمقشون داره

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕اونقد خوب تربیتت کنم که یه انسان دوران دیده ی اصیل و چشم و دل سیر و پاک بشی که خیلی از زیبایی های دنیا رو دیده، خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیاو امیدوارم خدا هم بخواد و کمکمون باشه و هوامونو داشته باشه🥰

بستگی به عمقشون داره

زیاد عمیق نیست سطحی تقریبا

صورتمو سه رخ میکنم معلوم میشه

ی صلوات می‌فرستی برام؟آ قربون نفست♥️🫣الهی هر کسی این امضا رو میخونه به امضای حضرت زهرا(س) حاجت روا بشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زیاد عمیق نیست سطحی تقریباصورتمو سه رخ میکنم معلوم میشه

لیزر به همراه تی سی ای ببین کدوم دکتر تو شهرتون انجام میده ببر

دقت کن سابسیژن اینا نکنن افتادگی میاره، بهترین درمانش لیزر و همراهش پی ار پی و تی سی ای هستش اینا باید همزمان انجام بشن تا نتیحه ببینی

هر دکتری ترفند خاص خودشو داره باید ببینی کدوم اینارو انجام میده

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕اونقد خوب تربیتت کنم که یه انسان دوران دیده ی اصیل و چشم و دل سیر و پاک بشی که خیلی از زیبایی های دنیا رو دیده، خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیاو امیدوارم خدا هم بخواد و کمکمون باشه و هوامونو داشته باشه🥰

لیزر به همراه تی سی ای ببین کدوم دکتر تو شهرتون انجام میده ببردقت کن سابسیژن اینا نکنن افتادگی میاره ...

نتیجه میده؟شما تجربشو داشتی؟

نتیجه میده؟شما تجربشو داشتی؟

من آره

چهار جلسه رفتم راضیم کامل خوب نمیشن ولی کمتر چشم میان

درمانش بستگی به قدمتش داره که چند وقته روی پوستت به وجود اومدن.هرچقدر قدمتش کمتر باشه زودتر خوب میشه ...

دو سه تاش شاید ده روز هم نشه که به وجود اومده

بقیشم نهایتا یکسال

من آرهچهار جلسه رفتم راضیم کامل خوب نمیشن ولی کمتر چشم میان

خدای من💔💔💔

دو سه تاش شاید ده روز هم نشه که به وجود اومدهبقیشم نهایتا یکسال

برای درمانش حتما از سرم ها و کرم های ترمیم کننده و حاوی کلاژن استفاده کن.چون تازه روی پوستت نمایان شده پس زود خوب میشه

برای درمانش حتما از سرم ها و کرم های ترمیم کننده و حاوی کلاژن استفاده کن.چون تازه روی پوستت نمایان ش ...

شما چیزی میشناسید معرفی کنید؟

برای درمانش حتما از سرم ها و کرم های ترمیم کننده و حاوی کلاژن استفاده کن.چون تازه روی پوستت نمایان ش ...

خدا خیرت بده 

به خدا تازه از پیش آینه اومدم

تپش قلبم نمی‌افته

قربونت عزیزم.نگران نباش بهش برسی زود خوب میشهپودر سدر هم برای جای زخم و اسکار تا حدودی مناسبه

خیلی خیلی ازت ممنونم

لطف کردی بهم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز