2777
2789
عنوان

شوهرم حتی حسادت برادرشو میکنه

167 بازدید | 5 پست

همسر من بدی خوبی باهم داره 

یازده ساله ازدواج کردیم و روزهای خیلی بد و نسبتا خوبی داشتم 

ولی خیلی وقتا بد دلمو شکونده 

و یکی از بدترین هاش وقتی بود ک جهیزیه ی جاریم اومد و اون کلی حرف بارم کرد ک چرا جهیزیه ی تو کم بود 

اونم نه ی بار تو سه مرحله جهیزیه اش اومد و هر سه بار قهر کرد و حرف نزد وقتی هم ب حرف اومد شروع کرد طعنه و کنایه ودعوا و توهین ... 

گذشت 

امروز دیدم جاریم اینا قرعه ی خونگی شرکت کردن و ب اسمشون دراومده رفتن طلا گرفتن 

و باز هم همسر من چس کرده خودشو رفته تو قیافه 😂

عجیبه 

این ویژگی باید تو زن خانواده می بود برعکس شده 

بخدا ک برا من اصلا و ابدا مهم نیست و ذره ای هیچوقت زندگی خودمو با دیگران مقایسه نکردم کرده باشمم تو درون خودم بوده و بس و هیچوقت ب زبون نیاوردم حتی بارها مادرم خیلی از زندگیارو ب رخ من کشیده فلانی شوهرش چ خوبه چ خوش اخلاقه شوهر تو چی ؟

بازم من توجهی نکردم 

خلاصه ک خواستم بگم همیشه باید ی پایه زندگی بلنگه 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بگو جهیزیم در حدت بود 

خودش میگیره چی به چیه

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بگو جهیزیم در حدت بود خودش میگیره چی به چیه

گفتم اتفاقا 😂و خیلی حرفایی دیگه 

ولی دلی ک شکسته دیگه شکسته 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر کونش سوخته از اینکه داداشش بهتره ازش

مودب باشیم بهتره ب نظرم