2777
2789

رفتم خودمو پسر جا زدم ملتو اذیت کنم

خودم اذیت شدم

با یه پسره شروع کردم حرف زدن

من همینجوری برا اینکه باور کنه پسرم 

گفت هعی دخترم پیدا نمیشه دادش

دیدم عکس یه دختره رو فرستاده 

میگه ببین خوبه میخوایش دختر عمومه

لب و دماغ دختره مشخص بود

نشسته بود رو مبل مشخص بود قایمکی گرفته

لباساشم کاملا خوب بود استین بلوز مردونش تا ارنج بود فقط

من گفتم میدونه ازش عکس گرفتی 

گفت نه ولی خیلی ..... جلو من آزاد میگرده

بچه بود بخدا از دستش مشخص بود بچست خیلی باشه ۱۳ سال

من بلاکش کردم 

ولی حالم خیلی بد شد معلوم نیست

دست چندتا عوضی عکسش افتاده 

من جلو پسر عموم راحت میگشتم غلط بکنم دیگه آزاد بگردم جلوش البتع اصلا ربطی به پوشش نداره انگار چون دختره تو عکس لباساش خوب بود بخدا

خیلی حالم بده لال شم اگر دروغ گفته باشم از سرم نمیره بیرون

تورخدا حواستون باشه کلی😭

هآی،ناز هستم🩷🪽🦩ته تغاری و لوس🫧🦄مسلط به شیش زبان🌸🎐°A girl with big goals °سوارکار🐎ویولونیست‌🎻     رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳 خواننده🎶درسخون📑

لعنت به آدمای مریص و عوضی که از بقیه فیلم و عکس دارن و ابروی بقیه رو میبرن

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنت به آدمای مریص و عوضی که از بقیه فیلم و عکس دارن و ابروی بقیه رو میبرن

دلم خونه

واسه دختره بنده خدا😭😭😭

هآی،ناز هستم🩷🪽🦩ته تغاری و لوس🫧🦄مسلط به شیش زبان🌸🎐°A girl with big goals °سوارکار🐎ویولونیست‌🎻     رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳 خواننده🎶درسخون📑

من ی بار خودمو پسر جا زدم یکی گف فاعلی یا مفعول😐

وای حالم خوب نیست😭

گریم بند نمیاد

چقدر این موبایل بده براحتی ازت عکس میگیرن

دس ادمای عوضی نیوفته بد نیس که😭

دلم خونهواسه دختره بنده خدا😭😭😭

بدبخت دختره عکسش افتاده دست این لاشی که بفرسته برا اینو و اون 

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

بدبخت دختره عکسش افتاده دست این لاشی که بفرسته برا اینو و اون

معلوم نیست دست چندتا آدم بد افتاده😭😭😭

وای بدبخت دختره فقط ، که عکسشو این روانی پخش میکنه که باهاش وارد رابطه بشن ، وای وای واییییییی

خیلی جای سمیه

منم یه بار خودمو پسر جا زدم، اسمم رو گذاشتم آرمان

همون نفر اول که رسید، گفت جووون من خوراکم آرمان هاست(طرف پسر بود)

دیگه فهمیدم حتی با هویت پسر هم، اونجا برام خوب نیست

فکر کن دختر عموت🤦🏻‍♀️من پسر عموهامو عمو صدا میکنم انقدر که تعصب دارن روی ماها🤦🏻‍♀️

برا منم هست

ولی ترسیدم😭

خیلی جای سمیهمنم یه بار خودمو پسر جا زدم، اسمم رو گذاشتم آرمانهمون نفر اول که رسید، گفت جووون من خور ...

مریضن