zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2379 عنوان شما اگه سه ماه وقت آزاد داشتین و بیکار بودین 103 بازدید | 13 پست چیکار میکردین؟؟ گواهی ناممو میخوام بگیرم باشگاه هم شاید رفتم اینارو نگین خانم دکتر آینده ؛) 1404/07/25 | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryamtbatba عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 592 زبان میخوندمالبته باید بخونم الانم دو هفته دیگه آزمون تعیین سطح دارم
zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2379 زبان میخوندمالبته باید بخونم الانم دو هفته دیگه آزمون تعیین سطح دارم نمیدونم چه منبعی بخونم خودمم برای دانشگاه ازمون تعیین سطح دارم نمیدونم چه گلی به سرم بگیرم خانم دکتر آینده ؛)
__فیونا__ عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 271 کاش منم بدونم چون دانشگاه نیم سال دو قبول شدم هرروز بیکارم یا دارم گریه میکنم یا خوابم باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚
zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2379 کاش منم بدونم چون دانشگاه نیم سال دو قبول شدم هرروز بیکارم یا دارم گریه میکنم یا خوابم وای منم😐😐😐😐 نمیدونم چه غلطی دارم با زندگیم میکنم خانم دکتر آینده ؛)
maryamtbatba عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 592 نمیدونم چه منبعی بخونم خودمم برای دانشگاه ازمون تعیین سطح دارم نمیدونم چه گلی به سرم بگیرم علوم پزشکی میخونی نه؟ بنازم برای تعیین سطح که گفتن از کتابای دبیرستانهبرای زبان عادی تو اینترنت سرچ کنی میاد کتابای خوب من خودم از داداشم کش رفتم قدیمیه برای همین میگم سرچ کنی بهتره
zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2379 علوم پزشکی میخونی نه؟ بنازم برای تعیین سطح که گفتن از کتابای دبیرستانهبرای زبان عادی تو اینترنت سرچ ... وای از کجا فهمیدی میگن سطحش از دبیرستان بالاتره 🫠خودم کتاب OPD تصویزی دارم فقط خانم دکتر آینده ؛)
__فیونا__ عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 271 وای منم😐😐😐😐 نمیدونم چه غلطی دارم با زندگیم میکنم آره دقیقااا. الان دیدم یه رشته هم قبول شدیممن چون بینی عمل کردم باشگاه نمیتونم برم ورزش تعطیله باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚
zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2379 آره دقیقااا. الان دیدم یه رشته هم قبول شدیممن چون بینی عمل کردم باشگاه نمیتونم برم ورزش تعطیله باز تو بینیتو عمل کردی من هیچ قدم مثبتی برای ظاهرم برنداشتم😂😂 عه چه عااالی میدونستی تعیین سطح زبان داریم؟؟ روزانه ای؟ خانم دکتر آینده ؛)
__فیونا__ عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 271 باز تو بینیتو عمل کردی من هیچ قدم مثبتی برای ظاهرم برنداشتم😂😂 عه چه عااالی میدونستی تعیین سطح زبان ... آره میدونم ولی اصلا نمیدونم باید چی بخونممم به نظرت چی کنیم؟ آره روزانه ام شهر نزدیک خودمون، میتونستم تعهدی شهر خودم و بزنم ولی نزدم نمیدونم کارم درست بود یا نه🫠 باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚
zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2379 آره میدونم ولی اصلا نمیدونم باید چی بخونممم به نظرت چی کنیم؟ آره روزانه ام شهر نزدیک خودمون، میتونست ... منم همینطور هیچ منبعی براش نیست نگران نباش فوقش رد میشیم پیش نیاز میدن بهمون نه بابا کار درستو کردی روزانه کجا و تعهدی کجااا امسال خدایی خیلی ناحقی کردن منم روزانه یه شهری قبول شدم با شهرمون دو ساعت فاصله داره هعی خانم دکتر آینده ؛)
__فیونا__ عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 271 منم همینطور هیچ منبعی براش نیست نگران نباش فوقش رد میشیم پیش نیاز میدن بهمون نه بابا کار درستو کردی ... من تو دقیقا مثل همیم منم فاصلم دوساعتهعیب نداره همین که با این همه سهمیه باز قبول شدیم خیلیهایشالاخبر قبولی تخصصت 🥺❤️ باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚
zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2379 من تو دقیقا مثل همیم منم فاصلم دوساعتهعیب نداره همین که با این همه سهمیه باز قبول شدیم خیلیهایشالاخب ... اره واقعا قربونت برم توام همینطور🩷🩷 خانم دکتر آینده ؛)
tot1386 عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 9889 نمیدونم چه منبعی بخونم خودمم برای دانشگاه ازمون تعیین سطح دارم نمیدونم چه گلی به سرم بگیرم سلام عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی سوال دارم فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین