2777
2789
عنوان

جای من خالی ست

67 بازدید | 6 پست

جای من خالی‌ست

جای من در عشق

جای من در لحظه‌های بی‌دریغِ اولین دیدار

جای من در شوقِ تابستانی آن چشم

جای من در طعمِ لبخندی که از دریا سخن می‌گفت

جای من در گرمیِ دستی که با خورشید نسبت داشت

جای من خالی‌ست

من کجا گم کرده‌ام آهنگ باران را؟!

من کجا از مهربانی چشم پوشیدم؟!

من بهار دیگری را دوست می‌دارم..

جای من خالی‌ست

جای من در میز ِ سوم، در کنار پنجره خالی‌ست

جای من در درس نقاشی

جای من در جمع کوکب‌ها

جای من در چشم‌های دخترِخورشید

جای من در لحظه‌های ناب

جای من در نمره‌های بیست

جای من در زندگی خالی‌ست

می‌شود برگشت

اشتیاق چشم‌هایم را تماشا کن

می‌شود در سردی ِ سرشاخه‌های باغ

جشن رویش را بیفروزیم

دوستی را می‌شود پرسید

چشم‌ها را می‌شود آموخت

مهربانی کودکی تنهاست.

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی قشنگه

بله.خیلی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بسیار عالی❤

من قربونت برم.خواستم تو تاپیکت کامنت بذارم که دیدم قفله.امیدوارم یه روزی برسه که ببینم حالت خیلی خوبه.اشکم دراومدعزیزمممم.

ادم وقتی یمدت برا کوچکترین چیزا جون میکنه،تلاش میکنه برا رسیدن به هرخواستش،فک میکنه خدااون گذشته رو دیده و دیگه بهش نه نمیگه.اما نه اینجور نیست من اینو خیلی خوب میفهمم!

من قربونت برم.خواستم تو تاپیکت کامنت بذارم که دیدم قفله.امیدوارم یه روزی برسه که ببینم حالت خیلی خوب ...

سلام عزیزم. ممنون از محبتت‌❤

یه مدت طولااانی ، به اندازه نصف عمر تلاش میکنی تا جایی که میشه آدم زندگی کنی و هرطور خدا وعده داده عمل میکنی. فکرمیکنی هرکس که نمی بینه خدا بیناست. میدونم که بینا و شنواست. فقط نمیدونم چرا کمکی بهم نمیکنه. 

نرگسی جان انشالا دلت خوش باشه، دعا کن برام. خیلی از زندگی دلگیرم. خیلی کم آوردم... اسمم سیماست

سلام عزیزم. ممنون از محبتت‌❤یه مدت طولااانی ، به اندازه نصف عمر تلاش میکنی تا جایی که میشه آدم زندگی ...

فدات شم قبل از اینکه بگی و وقتی تاپیکاتو خوندم برات دعاکردم‌امیدوارم همه چی درست بشه و زندگی کنی.تک تک کلماتتو باتمام وجودم میفهمم گلم