2777
2789
ای بابا انشالله زودتر خوب بشید

فداتم ممنون به همچنین شما عزیزم

دکتر گفت آنفولانزا ست ولی من واکسن زدم برای بچم چرا اینقدر سنگین گرفت خدا عالم

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

نه بابا الان همه ۵۰ سالگی تازه ازدواج میکنن

همه کی ان؟؟؟؟؟یه آدم پنجاه ساله باید با نوه هایش مشغول باشه چه وقت ازدواجه 

حالا ممکنه مواردی هم باشه ولی زیاد نیست 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

واکنش مادر مادربزرگم که ۱۱۲ سالشه به این تاپیک:

اره پدر بزرگ منم صد سالشه ولی ۸-9,سالگی شناسنامه براش گرفتن تعریف می‌کنه میگه بابام می‌گفته من زمان قاجار دنیا آمدم چی شده و.... آدم تنش سیخ میشه😂

نه پدر بزرگه من الان ۹۴ سالشونه ومادربزرگم ۹۰ سال ۶۷ اول پیری هست

زنده باشن ولی دیگه خیلی کم هستن آدمایی که انقد سن کنن مخصوصا تو ایران با این حجم از فشار کار و استرس و تغذیه ناسالم و مواد غذایی شیمیایی .متاسفانه من اطرافم فقط جوان مرگی می بینم دور از جان همه

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

طبق امار، میانگین عمر در ایران ذر حال حاضر ٧٧ سال هست. خیلی ها بیشتر از ٧٧ عمر می کنند، به خصوص اگه کم و بیش از جوانی مراقب سلامتیشون بودند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
استارتر حالا کی ۶۷ سالشه کی چی گفته جریان چیه فقط یه چیزی گفتی رفتی

عموم67 سالشه دکترا بزور مرخصش میکنن حالش بده دور از جونتون سرطان داره همه ریختن سر دکتر که مریضه تو خونه نمیتونه گفت اخرای عمرشه دیگه