2777
2789
عنوان

شوهر طلبکار توروخدا بیایید

100 بازدید | 6 پست

این تاپیک دومه راهنمایی کنید 

خانواده شوهرم خیلی کينه ای و طلبکار هستن 

مثال خواهر شوهرم از پدر شوهرم آیفون خواست باباش نخرید الان چند سال خواهر شوهرم با باباش صحبت نمیکنه حتا روز عمل باباش نیامد که من رفتم بیمارستان 

باباش براش خرید خواهر شوهرم گفت زمانی که گفتم نخریدی الان نمیخوام باز نکرده داد دست باباش گفت پس بده اونم گذاشت تو کمد الان ۹ ماه از کارتون در نیامده 

برادر شوهرم از جاریم طلا خواست زنش نداد برادر شوهرم قهر کرد اینقدر این دعوا طولانی شد که کنار هم نمیخوابیدن به جدای کشید

الان شوهرم گفت از داداشت ۲۰۰ میلیون قرض کن داداشم نداد شوهرم ارتباطشو با خانوادم قطع کرده

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هم یه درخواست همین مدلی ازش کن بگو بابات گوشی رو ک گذاشته تو کمد بده به من

وقتی نداد باهاش قهر کن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

تو هم یه درخواست همین مدلی ازش کن بگو بابات گوشی رو ک گذاشته تو کمد بده به منوقتی نداد باهاش قهر کن

اونم میگه قهر کن به درک

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم