2777
2789

من چند وقتی میرفتم جایی سرکار شاید بگید صاحب کار آخه به تو چه ولی واقعا حس میکردم ازش بدم میومد همکارای داغوون واقعا به زور میرفتم سه شنبه صب پاشدم لباس بپوشم توی ذهنم گفتم کاش دستم میشکست پام‌میشکست ی اتفاقی میفتاد من دیگه اینجا نمیرفتم بخدا شاید باورتون نشه عصر که با سرویس برگشتپ اومدم در سرویسو ببندم درو بستم روی انگشتم و انگشتم خورد شد حتی ناخنم از ریشه دراومد خیلی دارم درد میکشم ولی هیچ وق فک نمیکردم آدم نفرین هایی ک در حق خودش میکنه بگیره💔

اتفاقا نفرین در حق خودمون سریع تر می گیره. 

نمی دونم چرا ولی منم به همین نتیجه رسیدم

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ومنی که حاضرم آدم بکشم ولی سر خودم داد هم نزنم؛ هیچوقت خودتو به شوخی هم نفرین نکنچون وقتی هیچکس هم ن ...

من درامدم بد نبود ولی از کارم و محیطش متنفر هیچ بهونه ایم برای بیرون اومدن نداشتم واقعا دلم میخواس بمیرم ولی نرم اونجا

وقتی به چیزای خوب هم فکر کنی اتفاق میفته من در مورد خونه، شوهر و محل کارم به سه تا از چیزایی که یه زمانی دوست داشتم رسیدم. تو جنگ هم همش فکر میکردم خونمون خراب میشه که شب آخر کوچه ما رو زدن و خونمون آسیب دید.

مگه کارتون چی بودمحیطش چطور بود مگه؟

من هم کار بازرگانی و هم‌کار حسابداری دفترمونو انجام‌میدادم اما آخه ۸ ساعتم کار میکردم ولی حقوقم چون سابقه نداشتم فق ۷ تومن بود یجورایی دلسرد بودم

من هم کار بازرگانی و هم‌کار حسابداری دفترمونو انجام‌میدادم اما آخه ۸ ساعتم کار میکردم ولی حقوقم چون ...

پس مشکل از حقوقتون بوده

حق رو که دارید

ولی تو ایران فقط حق مال پولداراست! 

ماها باید ساکت بمونیم تا وقتی که میمیریک

پس مشکل از حقوقتون بودهحق رو که داریدولی تو ایران فقط حق مال پولداراست! ماها باید ساکت بمونیم تا وقت ...

یعنی برگردم😔

بخدا صاحب کارمو میبنم لرز میکنم آدم خوبیه ولی ی حالیه ک‌ازش خوشم نمیاد بدم حقوق میده

چه نکته تلخی گفتی خواهر آره حق مال پولداراس😔

یعنی برگردم😔بخدا صاحب کارمو میبنم لرز میکنم آدم خوبیه ولی ی حالیه ک‌ازش خوشم نمیاد بدم حقوق میدهچه ...

نمیدونم عزیزم

هرکی با توجه به شرایط زندگی و موقعیت هاش باید تصمیم بگیرخ که میخواد چکار کنه

الان ممکنه شما واقعا به اون درامد احتیاج داشته باشی و کار دیگه ای هم نتونی پیدا کنی در اون صورت مجبوری بری

ولی اگه میتونی دنبال کار بگردی و یکم صبر کنی شاید بهتر باشه بیای بیرون

الان نظر من مهم نیست

شما باید خودت فکر کنی کدوم شرایط رو داری 

امیدوارم که موفق باشی با هر تصمیمی

و یه روزی بقیه برای شماکار کنن

جای اینکه شما برای اونا کار کنید🤍