2777
2789
عنوان

بیایید بهتون بگم قانون کائنات واقعا وجود داره

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 32 پست
موهای تنم سیخ شد اینو خوندم یعنی فکر خوبم بکنیم بهش میرسیم

اون خونه رو زمانی که مجرد بودم همیشه از جلوش رد میشدم و تو ذهنم بود که چقدر خوشگله و خوب ساختنش که بعداً اولین خونه ای که خریدیم بطور اتفاقی یه واحد از همون ساختمون بود.شوهرم هم فامیله و همیشه بهش فکر میکردم ولی یه زمانی که دیگه تو فکرم نبود خودش اومد سراغم.اون جایی هم که همیشه دوست داشتم برم سرکار هم رفتم.ولی آدمها وقتی به چیزیکه میخوان میرسن به جای شکرگزاری همش نق نق می‌کنن و بیشتر میخوان.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم عزیزمهرکی با توجه به شرایط زندگی و موقعیت هاش باید تصمیم بگیرخ که میخواد چکار کنهالان ممکنه ...

فدات شم با این دعای قشنگت اتفاقا همیشه پیش خودم میگم اگ‌ی روز کار فرما بشم انقد کارمندامو اذیت نمیگنم💔

انشالا هرچی خیره برای هممون پیش بیاد❤️💋

من درامدم بد نبود ولی از کارم و محیطش متنفر هیچ بهونه ایم برای بیرون اومدن نداشتم واقعا دلم میخواس ب ...

یه کلیپ طنز بود یه نفر شسته بود یه جا مدام دعا می کرد که خدایا فلان چیز بهم بده اتفاقی نمی افتاد بعد گفت پس فلان دعام برآورده کن دوباره اتفاقی نیافتاده بعد گفت اگه دعام برآورده نمی کنی پس حداقل یه عذاب آسمونی به سرم نازل کن که بدونم هستی. بعد شروع شد کلی دمپایی از بالا بخوره تو سرش! 

حالا این کلیپ طنز بود ولی واقعا همینه باید مراقب زبونمون باشیم و هیچ وقت چیز بد نخواهیم (من فکر می کنم چیز بد خواستن یعنی ناشکری و ندیدن همه نعمت هایی که خدا بهمون داده برای همین سریع عذاب نازل می شه )  

حالا نمی گم من خیلی شرایط زندگیم خوبه و خیلی از همه چیز شکرگزار و راضی هستم ولی واقعا رسیدم که دعای بد نکنم چون واقعا عواقب بدی داره سریع یه چیزی می شه که ادم به غلط کردن می افته

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

یه کلیپ طنز بود یه نفر شسته بود یه جا مدام دعا می کرد که خدایا فلان چیز بهم بده اتفاقی نمی افتاد بعد ...

دقیقا همین طوره خواهر

ولی از صاحب کارم از چهره اش متنفر بودم ادم خوبی بود کاش خدا ی نفرو نفرسته سر وقتم ک به دامن کارفرمام نماز بخونم ولی از روز اولی ک دیدمش دوستش نداشتم حس کردم ازش بدم میومد شاید واسه همینم بدم میومد برم سرکار بعدش اخه حقوقمم کم بود ۸ ساعت کار میکردم ۷ تومن میگرفتم

کائنات که ن خداوند که دنیا برای اونه هیچ حساب کتابی از دستش بیرون نمیره گلم نمونش ایه ۵۹ سوره انعام گلم 

اینم به خاطر ناشکری که کردی بود عزیز تنت سلامت باشه خدا بهت درس داد قدر بدونی 

کائنات که ن خداوند که دنیا برای اونه هیچ حساب کتابی از دستش بیرون نمیره گلم نمونش ایه ۵۹ سوره انعام ...

درس خیلی دردناکی داد ولی خودم میگم تو همین درسشم حکمتی هست انشالا خیر باشه خیلی درد داره دستم