2777
2789

بنظرتون کار درستیه؟

ممکنه بعدا با قیمت بیشتر بهم بفروشه؟

نمیخوام حقوق این ماه هم خرج کنم  چون میدونم دستم باشه میرم مانتو و.. میخرم 

عزیزم معمولا به روز حساب می کنند دیگه. ولی خب پول بذاری فکر کنم به قیمت همون روز که پول دادی باید حساب کنه بازم نمیدونم بیشتر تحقیق کن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم معمولا به روز حساب می کنند دیگه. ولی خب پول بذاری فکر کنم به قیمت همون روز که پول دادی باید حس ...

الان این کارم درسته؟

نه نمیگم بجاش طلا بده 

چند روزه که میگم مستعمل موجود شده میگه نه.

گفتم حالا پولم رو بدم بهش که مستعمل موجود شده بده بهم.

ممکنه بیشتر بفروشه و سرم کلاه بزاره؟

الان این کارم درسته؟نه نمیگم بجاش طلا بده چند روزه که میگم مستعمل موجود شده میگه نه.گفتم حالا پولم ر ...

والا نمیدونم 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بعضیاشون، نقد خرد خرد... میگیرن از مشتریها و حساب گرمی یا وزنی باز میکنن براش

منظورتون حساب باز میگنن درسته؟

بعد میتونم با اون حساب مستعمل بگیرم؟

ممکنه بهم بیشتر بفروشع ؟

اگه همینطوری دستش باشه بدون حساب؟

من یع بارقبلا ازش مستعمل گرفتم 

منظورتون حساب باز میگنن درسته؟بعد میتونم با اون حساب مستعمل بگیرم؟ممکنه بهم بیشتر بفروشع ؟اگه همینطو ...

طلای شکسته هم میتونی بگیری بجای اینکه منتظر چیزی باشی، یه تیکه قیچی میکنه با فاکتور میده!

شاید این 🌎،  جهنم سیاره ی دیگری باشد...

اگر حساب بورسی داری صندوق‌طلا بگیر مثلا عیار یا کهربا  اگر بحث ده میلیون تومن هست که طلای خاصی نمیدن همون هر ماه صندوق بگیر با پول کم‌هم‌میشه مثل سهام نیست  با قیمت طلا بالا پایین میشه فقط