2777
2789
عنوان

بارداری با بچه کوچک

143 بازدید | 12 پست

سلام دخترا من دوس دارم الان باردار شم ولی از این طرف بچه کوچیک دارم ولی شیرخشکیه از اینجا خرج ومخارجش زیاده از یطرف من اذیت میشم باویار خیلی سختم شما چی میگین

والا اینطور که میگی اذیت شدنت بیشتره 

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

چه اصراریه؟ به حق بچه ها ظلم کنی وقتی پولدار نیستی اونم کوچیکه نیاز به توحه داره مادر حامله بیحالش تحمل کنه؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با همه ی شرایطی که داری میگی عجیبه هنوزم دوست داری دوباره باردار شی

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

با همه ی شرایطی که داری میگی عجیبه هنوزم دوست داری دوباره باردار شی

لطفا زود قضاوت نکنید من دختر اولم یازده ماهگی فوت شد پارسال ک من باردار بودم ونمیدونستم بخاطر همین بچه دوس دارم الانم دخترم ۷ ماهشه

چه اصراریه؟ به حق بچه ها ظلم کنی وقتی پولدار نیستی اونم کوچیکه نیاز به توحه داره مادر حامله بیحالش ت ...

من خر پول نیستم ولی فقیر وبا وضع مالی بد هم نیستیم خداروشکر وضعمون خوبه

لطفا زود قضاوت نکنید من دختر اولم یازده ماهگی فوت شد پارسال ک من باردار بودم ونمیدونستم بخاطر همین ب ...

شما همه ی شرایط سخت رو گفتی منم گفتم عجیبه با همه این شرایطی که میگی هنوزم دوست داری باردار شی. یعنی با توجه به متن تاپیک نظرم رو گفتم 

قضاوت کلا یه معنی دیگه و یه کاربرد دیگه داره.

متاسفم واسه اتفاقی که واستون افتاده ولی وقتی کسی ازش خبر نداره و شما توی تاپیکتون بهش اشاره نکردید توی کامنت گذاشتن نمیتونن اون موضوعی که ازش خبر ندارن رو هم در نظر بگیرن بعد کامنت بذارن

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

شما همه ی شرایط سخت رو گفتی منم گفتم عجیبه با همه این شرایطی که میگی هنوزم دوست داری باردار شی. یعنی ...

بله درسته شاید من درست توضیح ندادم ولی خب راستش من دوس دارم ب چیزهای مثبت بارداری فک میکنم خوشحال میشم ولی ب چیزهای منفیش ک میرسم زپد پشیمون میشم چون من زنم مادرم بابد خود من همه اینارو تحمل کنم از ویار بگیر تا بزرگ کردن بچه نمیدونم من خیلی ادم جوگیریم ی روز میگم حتما میخوام شبش میگم واای چمه دیوانه ام مگه حتی اگ بخوام تا بچم دوسال اینجور یک ونیم سالش بشه الان دخترم ۷ ماهشه

من خر پول نیستم ولی فقیر وبا وضع مالی بد هم نیستیم خداروشکر وضعمون خوبه

خونه سه خواب داری؟ سالی دو بار سفر خوبی میری؟ سالی چند دستلباس میخری؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

خونه سه خواب داری؟ سالی دو بار سفر خوبی میری؟ سالی چند دستلباس میخری؟

بله خونمون بزرگه ۴ خوابس درمورد سفر هم زیاد نمیریم لباس هم زیاد میخرم اخه چرا این سوال ها