2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم سادیسمی💩💩

846 بازدید | 35 پست

خانواده شوهر من خیلی پسر دوستن ولی نه بخاطر ادامه نسل 

تا عروساشون عروس دار بشن جیگرشون رو بخوره عروس

الان من باردارم از اول بهم میگفتن انشاءالله پسر بیاری

الان بچم پسره.دلم نمیخواد بهشون بگم که خوشحال شن

دلم میخواد بگم دختره که حداقل این چند ماه عذاب بکشن

چون خودشون شدیدا دختر دوستن

شیطون داره گولم میزنه😬

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

ظاهراً خودت سادیسم داری!

کمال همنشین

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات🥲

💔💔💔

امضات🥲

ببین این آشغالا اینقدر من عذاب کشیدم بازم ول کن من نیستن

امضات🥲

ببین این آشغالا اینقدر من عذاب کشیدم بازم ول کن من نیستن

بالاخره پس دوستن یا دختر دوست

عاشق دخترن

ولی دوست دارن پسراشون پسر دار بشن تا عذاب بده بهشون عروس

اینکه نخوای جنسیت رو بگی یا نگی تصمیم خودته . اگه شوهرت لو نمی‌ده نگو😁

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بمیرم برات🫂🥲خودتو اذیت نکن اگه میتونی حد اقل تا زایمانت ازشون فاصله بگیر🥲

اصلا رفت و آمد ندارم همش زنگ میزنن بچه چیه

اینکه نخوای جنسیت رو بگی یا نگی تصمیم خودته . اگه شوهرت لو نمی‌ده نگو😁

نمیشه نگم خستم کردم از بس میپزسن دلم میخواد بگم دختره