2777
2789
عنوان

بچه ها من متاسفانه به تازگی عزیزی رو از دست دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 61 پست
بله کاش آدما تا زنده هستن قدر همو بدونن دوبهم زنی ،حرف دروردن ،چرت و پرت گویی در حق همو تموم کنن.دنی ...

نمیدونم چرا وقتی عزیزانم روازدست دادم اینحرفارومیشنیدم حالم بهم میخوردازطرف چون جاش اونجانبود

بله کاش آدما تا زنده هستن قدر همو بدونن دوبهم زنی ،حرف دروردن ،چرت و پرت گویی در حق همو تموم کنن.دنی ...

ما خیلی باهم خوب بودیم 

خیلی باهم یکی بودیم،روابط خانوادگی ما خیلی متفاوت بود،

عموی من نبود داداشم بود،

ولی حرف شما درسته ،کاملا میفهمم چی میگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا وقتی عزیزانم روازدست دادم اینحرفارومیشنیدم حالم بهم میخوردازطرف چون جاش اونجانبود

یعنی الان جاش نبود  گفتم !آخه خودش تو عنوان  نوشته بحث و دعوا نکنین دنیا دوروزه .منم عزیزمو از دست دادم خودم بارها این تو ذهنم تداعی میشه وبهم گفتن و ناراحت نشدم 

یعنی الان جاش نبود گفتم !آخه خودش تو عنوان نوشته بحث و دعوا نکنین دنیا دوروزه .منم عزیزمو از دست د ...

اینطور وقتها طرف تسلی میخواد اینحرفامیشه یکجورکنایه طرف باخودش فکرمیکنه شاید یکجایی به مرحوم بدی کردم شاید ادم خوبی براش نبود وعذاب وجدان و۰۰

مرگ پایان زندگی نیست کسانی که میمیرند در اصل بیدار میشن کلمه مرگ غلطه اموات ورود پیدامیکنن به جهان بزرگتر بیداری عمیق زندگی در جهان دیگر

در اصل ما باید دلمون برای خودمون بسوزه نه کسانی که از این جهان رفتن چون ما توی خواب هستیم 

دور از جون خودکشی بوده یا مرگ طبیعی؟؟چون میگی نمی تونی کنار بیای پرسیدم😢😢😢

تصادفی شده بود رفتن که نجاتشون بدن 

خدای نکرده ماشین آتیش نگیره یا نیفته توی دره 

سه نفر از سه تا ماشین پیاده شدن که برن کمک یکیش عموی من بود یعنی ماشین‌ رو زدن بغل سریع رفتن سراغ ماشین چپ شده که افراد رو نجات بدن 

متاسفانه یک خودروی دیگه که راننده مست بوده با سرعت بالا میاد و میزنه به این سه نفر که هرسه فوت میشن و نفر چهارم هم در کما هست،

آدمای اون ماشین که اول چپ کرده بودن زنده هستن،

بنظر من مرگشون شهادت گونه بوده چون برای نجات انسان های دیگه رفتن ،داغی افتاد به دلمون که سرد شدنی نیست

خدا رحمت شون کنهالان قطعا دلت نمی خواد اثبات فلسفی معاد کسی بکنهولی خیلی از آدما هستند که عزیز از دس ...

اره ،

ولی دوست دارم واقعا بهم ثابت بشه 

کاش مرگ پایان زندگی نباشه 

فقط همینو مطمئن بشم شاید آرامش بگیرم 😭😭

ممنون عزیزم خدا رحمتش کن زن داداشت نمی دوانم چطور کنار بیام

درکت میکنم عزیزم من هنوزم نتونستم فراموشش کنم و دلتنگش میشم  اون روزایی که تازه فوت کرده بود خیلی بی قرار بودم به همین خاطر تصمیم گرفتم کارهایی رو انجام بدم که بتونم بهش کمک کنم مدام خیرات میدادم ،قران می‌خوندم و به کسایی که نیاز مند بودن کمک میکردم اینجوری احساس میکردم دارم بهش کمک میکنم و یه کم دلم آروم می‌گرفت