2777
2789

ط رف تاپیک زده مثلا یه میلیارد طلای مجردی مو برای ساخت خونه میفروشم میگم  شوهرم یه دونگ  حداقل  بنامم  بزنه بعد ریختن سرش آره تو داری من و تویی میکنی چه فرقی میکنه بنام کی باشه؟!

یه مرده اومده عصبانی آره شوهرت از صبح تا شب داره کار میکنه شکم تورو سیر کنه بعد تو دنبال سهمی؟!!!!!!!!!!

یا هم شدیداااااا اعتقاد دارند خانم شاغل باید درامدش خرج خونه شه بدون اینکه چیزی بنامش باشه 

چرا خانما یسری شون اینقدر خودشون بی اررش میکنن؟

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا چیز زورکی خوب نیست بگیری دوما شوهرش باید اینقدر درک شعور داشته باشه حتی خانم شاغلم نباشه هرچی باشه نصف نصف کنه  من همسرم بدون اینکه بگم هرچی داریم نصف نصف می‌کنه به نام هردو مون حتی یه انگشترمم نفروشم میگه تو داخل خونه زحمت میکشی من بیرون  چیزیم داریم تلاش هردومونه  ودراخر یار خوب تمام ماجراس

اگر زن و شوهر به معنای واقعیه کلمه زندگیه مشترک داشته باشن و هریک دیگری رو در تمام هست و نیست زندگیش مشترک بدونه نیازی به به اسم زدن  نیست . تمام این کارها ناشی از عدم نفس اشتراک هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

چون خودشون نه طلای مجردی دارن نه شاغلن نه عمرا شوهرشون چیزی به نامشان میکنه حسادت.....

یسری هم طبق گفته خودشون که فرض بذاریم درسته میگن هم شاغلین هم خرج خونه میدیم خونه ام بنامشون هست ولی ما نگفتیم خود همسرمون زد شمام نگو لگه همسرت دوست داشت میزنه اصرار نکن😐

اگر زن و شوهر به معنای واقعیه کلمه زندگیه مشترک داشته باشن و هریک دیگری رو در تمام هست و نیست زندگیش ...

چرا نیست ؟؟؟زنذگی مشترک یعنی دارایی مشترک 

وقتی همخ چیز بنام ینفر باشه اسم اون زندگی مشترک نیست کاسبیه 

همون طور که اموال مرد بنام خودش هست اموال زنم باید بنام خودش باشه ..چرا بین این دو تمایز میذارین؟؟

نه نه زندگی مشترکههه هرچی بنام مرد میشه نصفشم باید به نام زن بشه همه چی نصف نصف

اینجا یسری معتقدن زنذگی مشترک یعنی همه چی بنام مرد😏😐😐😐😐😐😐😐

اینجا یسری معتقدن زنذگی مشترک یعنی همه چی بنام مرد😏😐😐😐😐😐😐😐

ولشون کن اونا یا خواهرشوهر مادرشوهرن یا مردای نررررر 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
اگر زن و شوهر به معنای واقعیه کلمه زندگیه مشترک داشته باشن و هریک دیگری رو در تمام هست و نیست زندگیش ...

پس طبق حرف شما الان  خانم خانه دار  میتونه به همسرش بگه اگه نفس ما مشترک هست و من و اویی نداریم همه چی بنام من باشه؟!!!!!