2777
2789
عنوان

شما هم

164 بازدید | 15 پست

من اینجوری ام که از خیلی مذهبی خوشم نمیاد ، از خیلی غیر مذهبی هم خوشم نمیاد واسه ازدواج ، شما چی 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

تعادل خوبه

خودم آخه اینطوریم 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعادل خوبه

آخه تو این زمونه همه غیر مذهبی میپسندن ، واقعا نمیدونم چطوری می‌خوام کنار بیان 

مننممنه فقط ازدواج حتی دوستای خودمحتی معلم بچم…

من یه آدم کاملا وسطم، مثلاً حجاب دارم ولی یکم ارایشو دارم، بچه های کلاس کیف میکنن 

من کسی رو میپسندم که هم عقیده خودم باشه، و حتی اگه تفاوتی هم بینمون بود نظرش رو به من تحمیل نکنه

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

معیارم خیلی غیر مذهبیه چون باید مطابق با طرز فکر خودم باشه با مذهبی اصلا

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

معیارم خیلی غیر مذهبیه چون باید مطابق با طرز فکر خودم باشه با مذهبی اصلا

مثلاً خوشت میاد شوهرت به زنای دیگه دست بزنه؟!

مثلاً خوشت میاد شوهرت به زنای دیگه دست بزنه؟!

منظورت از دست زدن چیه

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

منم چون خانواد ام مذهبی هستن خودم هم همینطور هستم

دوست دارم همسرم مذهبی باشه ولی میانه رو باشه سخت گیر نباشه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

منظورت از دست زدن چیه

خب خیلی غیر مذهبی یعنی خیلی باز، مثلا بغلشون کنه

خب خیلی غیر مذهبی یعنی خیلی باز، مثلا بغلشون کنه

بستگی داره کی باشه اگر از فامیلاشون باشه مشکلی ندارم چون برای ما عادیه روبوسی و بغل کنیم

آخه تو این زمونه همه غیر مذهبی میپسندن ، واقعا نمیدونم چطوری می‌خوام کنار بیان

مهم نیست بقیه چی بپسندن مهم خود ادمه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀