2777
2789
عنوان

شوهرم گفت تا آخر ماه فرصت داری خونمو ترک کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2575 بازدید | 110 پست
سه دانگ خونه به ناممه دادیم اجاره

اگه دوسش داری براش تلاش کن. یه شام خوب بپز خر بشه😁😁 آروم بشین باهاش صحبت کن ناراحتیاتونو حل کنین. بگو دوتا بچه داریم حیف این همه چند سال نیست. ولی به نظرم نمیکنه

من بودم میرفتم اگه جایی برای رفتن داشتم و بچه ها رو اگه پول داشتم میبردم اگه نداشتم میذاشتم بمونن ولی هر روز غذا درست میکردم برا بچهام میفرستادم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوسش داری براش تلاش کن. یه شام خوب بپز خر بشه😁😁 آروم بشین باهاش صحبت کن ناراحتیاتونو حل کنین. ...

به نظر خودمم تا آخر ماه نشده خودم برم منت کشی 

چون اگر آخر ماه بشه بیافتم به منت کشی میگه به خاطر اینه که طلاقش ندم

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  
من بودم میرفتم اگه جایی برای رفتن داشتم و بچه ها رو اگه پول داشتم میبردم اگه نداشتم میذاشتم بمونن ول ...

مادرش نگه داری میکنه از بچه ها 

ولی من میخوام بالا  سر خونه و بچه هام باشم

ببخشیدا بیخود کرده

بگو فعلا برو اقدام کن منم زمانی خونه رو ترک می کنم که طلاق نامه رو بیاری بدی دستم

طلاقی که مرد اقدام کنه و یکطرفه باشه و زن راضی نباشه دو سه سال حداقل طول می کشه، حتی دیدم تا چهارسال هم کشیده

فقط حواست باشه چه جلسه حل اختلاف چه دادگاه رو هر وقت شرکت کردی بگی من طلاق نمی خوام، اینجوری بگو که طول بکشه.

داور هم معرفی نکن، بگومن که طلاق نمی خوام که داور معرفی کنم، بذار هزینه داور رو هم خودش بده، بعد جلسه حل اختلاف و اولین جلسه دادگاه بقیه جلسات رو یکی درمیون برو که حسابی طول بکشه.

در اینصورت هم بچه هات دو سه سال بزرگتر و عاقل تر میشن و هم ممکنه خودش اعصابش نکشه و راضی بشه یه حق و حقوقی بهت بده که طلاق توافقی بگیری.

فقط تحت هیییچ شرایطی خونه رو ترک نکن، و هر وقت بهت گفت خونه رو ترک کن بگو طلاقنامه مو بده دستم اونموقع میرم.

من بودم میرفتم اگه جایی برای رفتن داشتم و بچه ها رو اگه پول داشتم میبردم اگه نداشتم میذاشتم بمونن ول ...

جا دارم ولی نمیخوام مسخره دهن مردم بشم 

دلشو ندارم از بچه هام دور بشم 

نمیخوام پدر مادرم غصه بخورن

بهشون بگو که باهم قهر هستید 

البته به اون بچه ای که فهمیده تره

از باباش بخواد باهم دیگه برید رستوران یا پارک

بعد بچتون بگه مامان بابا شما باهم قهری من نمیتونم درس بخونم و میدونم که قهرید 

بعد تو حرف رو پیش بکش یجوری باهاش آشتی کن 

ان شالله جفتتون سر عقل بیاید ❤️❤️

جا دارم ولی نمیخوام مسخره دهن مردم بشم دلشو ندارم از بچه هام دور بشم نمیخوام پدر مادرم غصه بخورن

اگر خونه رو ترک کنی بهت حکم عدم تمکین می خوره و راحت تر به هدفش می رسه، خودش اقدام کنه باید تنصیف اموال هم انجام بده و نصف مالشو بده بهت.

بهشون بگو که باهم قهر هستید البته به اون بچه ای که فهمیده ترهاز باباش بخواد باهم دیگه برید رستوران ی ...

به بچه ها هم گفته ما میخوایم جدا بشیم 

پیش هر کدوممون بخواید میتونید بمونید

زندگی خودتو سر هیچ و پوچ خراب نکن 

اینجا همه فکر می‌کنند شوهرت خیلی بداخلاق و بده که دارن میگن راحت جدا شو و به شوهرت بگو آره برو طلاقم بده... اگه شوهرت رو دوست داری نزار زندگیت خراب بشه خیلیییییی پشیمون میشی 

اگر خونه رو ترک کنی بهت حکم عدم تمکین می خوره و راحت تر به هدفش می رسه، خودش اقدام کنه باید تنصیف ام ...

اگه خودش گفت برو و آبرو ریزی و سر و صدا کرد چی