2777
2789
عنوان

اومدخاستگاریم ولی زنش بهم زنگ زدفهمیدم زن وبچه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 33 پست
چرا عذاب وجدان

چون احساس گناه میکردم بابت وجودزنش 

نمیدونم با اینکه من هیچ کاری انجام ندادم ولی.. خیلی حس گناه وشرم داشتم

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

ای وای چقدر بدالان چیشدی؟ ازدواج کردی؟

آره نامزدم باپسرخالم

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم، چون این آدم انسان نیست وقتی زن داشت...

فک کردم زنش زنگ زد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خانوادت واکنششون چی بود؟چرا داره زنگ میزنه باز

هیچی داییم انقدرمغروربودسخت بودقبول کنه اشتباه کرده

نمیدونم واقعا

بهش گفتی جریانو زنه چی‌گف

گریه میکرد میگفت این بارچندمشه مچش روگرفتم

خیلی حالش بدبودبنده خدا میگفت توروخدا دیگه جوابشونده واین چیزا

الان چکار میکنی؟ با پسرخاله ازد‌اج کردی؟

آره نامزدم باپسرخالم

خوشحال شدم به کسی که بهش علاقه داری رسیدی🌹 شاید قسمت بود اینجور اتفاقی بیوفته

قربونت برم.