2777
2789

من عاشق پسرخالمم؛ اما به یه دلایلی میخاستن منوبه زورشوهربدن ومجبورم کنن با این فرد ازدواج کنم خیلی اتفاقی منودیدوبه مامانم گفت من ازدخترتون خوشم اومده و... داییم هم قبولش کردخلاصه چندباری هم ماروبیرون برد هرجا میخاستیم بریم میبرد(البته بامامانم) 

انقدررر این بشرکارشوخوب بلدبودهیچکس بهش شک نمیکردبماندکه من اصلاحسی نداشتم وفقط گریه میکردم. 

ی روز دیدم گوشیم زنگ خورد گفت من زن فلانیم وای یخ زدم گفت دوتابچه دارم وفلان... هنوزم بعضی وقتا یادش می افتم عذاب وژدان میگیرم تا امروز که دوباره بعدیک سال زنگم زدومن یاداون موضوع افتادم باخط جدیدزنگ زده بود تافهمیدم اونه بلاک کردم ولی بازم عذاب وجدان گرفتم

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

چیکارت داشت چرا جوابشو ندادی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بهم ریختم حس مضخرفی دارم اصلاروزموحالموهمه چیوباهم خراب کرد

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

چقدر غلط تایپی داری🤣🤣🤣🤣من فقط توجهم به این بودش😂😂😂

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

چیکارت داشت چرا جوابشو ندادی

نمیدونم، چون این آدم انسان نیست وقتی زن داشت... 

واکنش اطرافیانت به زن داشتن طرف چی بود😐

هیچی اونام متعجب بودن باورشون نمیشد