2777
2789

۳ ما مجازی دوست معمولی بودیم بعدش ۷ ماه وارد ارتباط احساسی شدیم بازم مجازی بوو و  همو ندیدیم  همه چیز خوب بود حد مرز احترام میزاشت و محبت و اینا داشت درک داشت صبور بود ولییی متوجه شدم پنهان کاری هایی داره خلاصه میکنم فهمیدم با دخترا صحبت میکنه  در حد لاس ینی بشون میگ قربونت برم عزیزم جونم و ازشون تعریف میکنه تو گپا تو پیوی کلی پیج دختر فالو داره پیج پیوی فالو داره همین دوماه پیش فهمیدم ب من شب بخیر گفت بعد مستقیم رفت تو گپ با دخترا لاس زد و پیوشم دخترا فامیل بودن ک حتی سیوشون داشت😐

انقد راحت باهاشون صحبت می‌کرد ک انگار ۱۰ ساله میشناختشون حالا دختر فامیل هیچ تصمیم گرفتم امتحانش کنم با پیج فیک بهد دوهفته بلاخره ریپ زد رو استوری و چنان مخ زنی ای میکرد ک پشپام ریخته بود

از اون سمت با من سرد شد  و داشت تو دایرکت پیج فیک مخ زنی میکرد رفتم بش گفتم زد زیرش حاشا کرد ب زمین زمان فحش داد ک دوستم بود من نبودم انقد دلایل مسخره آورد منم وانمود کردم ک قانع شدم ولی قلبن باورش نداشتم

این باعث شد ذوقم واسه دیدنش ب صفر برسه 

حالا زنگ زده میگه دیگ میخام نادیده ت بگیرم چون تو روی قولت نموندی (بهش قول داده بودم تو همین ماه ببینمش)

ولی مگ خودش رو قولش موند انقد هول بازی دراور 

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

چرا به تماسش جواب دادی؟😕😕😕

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا به تماسش جواب دادی؟😕😕😕

خب مثلا وانمود کردم ک باور کردم بیگناهه ولی از درونم ک خبر نداره .

اگ بگم باورت نکردم باز ب زمین و زمان فحش میده حتی میترسم ب منم بحش بده😭

خب مثلا وانمود کردم ک باور کردم بیگناهه ولی از درونم ک خبر نداره .اگ بگم باورت نکردم باز ب زمین و زم ...

این کیه که بخواد بهت فحش بده؟؟😑😑😑

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

حتی دوست معمولی هم نیست این ادمکات کن برهارامش رو به خودت هدیه بدهاین ادم هوله حتی خودشیفته هم هس

افرییییین دقیقااا بخدا چه شبایی ک وفتی فهمیدم ی پیج دختر و پیج پبوشو فالو ورده تا صبح نخوابیدم انقد اشک ریختم وقتی فهمیدم تو کپا لاس میزنه چقد اشک ریختم چقد حس ناکافی بودن گرفتم انقد بی حس شدم بخدا 😭

افرییییین دقیقااا بخدا چه شبایی ک وفتی فهمیدم ی پیج دختر و پیج پبوشو فالو ورده تا صبح نخوابیدم انقد ...

عزیزمممم

حق داری ناراحت باشی واقعا

اما خب خداروشکر دیر نشده همیشه راه برگشتی هست

باخیال راحت کات کن و برو سراغ ی رابطه سالم ن این ادمای هول

عزیزم مشخصه طرف یه آدم دروغگوعه بهت متعهد نیست

بخدا یبار هم بهش دوروغ نگفتم هیچ وقت هیچ وقت با هیچ پسری بجز خودش گرم نگرفتم هیچ پسری جز خودش تو پیویم نبود هیچ وقت برا پسری جلب توجه نکردم ولی اون ......