2777
2789

دقیقا یک سال پیش به طور سنتی با یه ادمی اشنا شدم برای ازدواج قرار شد یه مدت در ارتباط باشیم ببینیم اخلاقامون بهم میخوره یا نه 

انقد خودشو مشتاق نشون میداد چقد برام گل میخرید و کادو و…

تو اون مدت یه سری رفتارا ازش دیدم ک خودمم مردد بودم ب این ازدواج مثلا هی ازم ایراد میگرفت چرا جای جوش رو صورتت هس(حالا من اصن جای جوشام معلوم نیست این انقد دقت میکرد ) 

۵ کیلو اضافه وزن داری چرا لاغر نمیکنی

چرا عینک میزنی چرا نمیری چشاتو عمل کنی و…

با اینکه من از همه لحاظ ظاهر و شغل و تحصیلات بهش سر بودم🤦🏼‍♀️

آخر سر هم یه داستانی پیش اومد و فهمید بابام هر از گاهی تریاک میکشه و گفت من اگ اینو میدونستم اصن وارد رابطه نمیشدم و ب این خاطر تموم کرد.

اینم بگم من بابام شاغله آبرو داره ب ما میرسه هیچی کم نذاشته برامون اصلا هم از قیافش چیزی معلوم نیست ، حالا این سر یه قضیه فهمید ک نمیتونم بگم اینجا

واقعا ناراحتم ک تمام اون چندماهی ک باهاش تو رابطه بودم کلا سر کار بودم،هی خام الکی دوستت دارم گفتناش شدم

ما دوطرفه تموم کردیم ولی من ب خاطر مشکلات اخلاقی ک ازش دیدم گفتم تموم کنیم اما اون ب خاطر چیزی ک اصن ربطی ب من نداره…

تو‌اون چندماه واقعا بهش وابسته شده بودم ب هرحال اولبن تحربه اشناییم بود. ی ماه بعد جدایی اتفاقی دیدمش تو خیابون و رفتم سمتش ک حرف بزنم باش.میدونم اشتباه کردم سرزنشم نکنید

مث ی غریبه و مزاحم باهام برخورد کرد

از اون موقع از خودم متنفر شدم

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عب نداره هر کار کردی فراموشش کنکاره بدی نکردی سعی کن انقد موفق شی بگه گه خوردم کات کردم

کار بدی ک کردم ، ولی باید فراموش کرد

خب مساله مهمی براش بودهو ممکنه خیلی های دیگه اگر متوجه بشن راهشونو کج کنننمیشه خرده گرفت

من اگ احمق نبودم خودم زودتر راهمو‌کج میکردم ازش

وقتی همه چیم بهش سر بود

کاملا بهت حق میدم. اما برای بعضیا خانواده مهمه عزیزم نمیتونی انکارش کنی. آینده بچه ها هم پاسوز این پدر مادرا میشن. من به نظرم پسره آدم بدی نیست خب خانواده معیار مهمی بوده براش. به هر حال اونم نمیتونسته به خانواده و فامیلاش میگه پدر خانومم این شکلیه. اما خب از جهتی اون اخلاقای ایراد گیرش هم درست نبوده

من اگ احمق نبودم خودم زودتر راهمو‌کج میکردم ازشوقتی همه چیم بهش سر بود

مرحله آشنایی بوده دیگه

شما حق داشتی خوش ات نیاد اونم حق داشته دنبال بهانه بوده.و خب بنظرش دلیل مهمی بوده

ناراحتی نداره. 

فقط در روابط بعدی ات سعی کن زود درگیر احساسات نشی

با منطق پیش برو 

کاملا بهت حق میدم. اما برای بعضیا خانواده مهمه عزیزم نمیتونی انکارش کنی. آینده بچه ها هم پاسوز این پ ...

چرا باید یه مرد ب خانوادش جواب پس بده؟

مردی ک بخواد بابت هرمسئله ای خانوادش جواب پس بده از نظر شما لایق زندگیه؟

اشتباهت این بود که باهاش در میون نذاشتی . پسره الان فکر میکنه از احساساتش سواستفاده کردی.

اگه خودت کاملا مستقلی و خونه برای خودت داری اره میتونستی نگی و بگی من زندگیمو ازشون جدا کردم اما اگه هنوز خونه باباتی باید بهش میگفتی

چرا باید یه مرد ب خانوادش جواب پس بده؟مردی ک بخواد بابت هرمسئله ای خانوادش جواب پس بده از نظر شما لا ...

اعتیاد کم مسئله ای نیست خب. دو نفر که ازدواج میکنن انگار دوتا خانواده با هم وصلت میکنن . توی مهمونی ها همدیگه رو دعوت میکنن. هرکسی نمیتونه این موضوع رو بپذیره. اگه توی خانواده خودشم همین مشکل بود میتونستی خرده بگیری.

اشتباهت این بود که باهاش در میون نذاشتی . پسره الان فکر میکنه از احساساتش سواستفاده کردی.اگه خودت کا ...

کلا طرز فکر من با شما فرق داره

کسی ک پدرش معتاد متجاهره از خرجی خانوادش میزنه سرکار نمیره جلو‌خانوادش میکشه ، رو بله، باید گفت

پدر من اینجوری نیست و همیشه هم باعث افتخارم بوده همه جا

درمورد اون‌مسئله ش هم نظرم اینه ک شکرخدا داریم، میکشه

و ب خودش مربوطه ن کس دیگه ای

کلا طرز فکر من با شما فرق دارهکسی ک پدرش معتاد متجاهره از خرجی خانوادش میزنه سرکار نمیره جلو‌خانوادش ...

ایشالا بهترینا نصیبت بشه. حتما قسمت نبوده. اما چیزای کوچیک کوچیک یهو بزرگ میشه. هرکسی دلش نمیخواد یه پدربزرگ این شکلی برای بچه‌اش وجود داشته باشه.

اما حق شما هم نیست با این موضوع قضاوت بشی ولی خب...

یکیو پیدا کن که مثل خودت فکر بکنه. طرز فکر این آقا این شکلی نبوده و این به معنی اینکه ذات اون آقا بد بوده نیست. فقط اختلاف نظر داشتین.

اگه پدرت باعث افتخاره پس پنهونش نکن عزیزم. همین چیزارو با خواستگارات در میون بذار

ایشالا بهترینا نصیبت بشه. حتما قسمت نبوده. اما چیزای کوچیک کوچیک یهو بزرگ میشه. هرکسی دلش نمیخواد یه ...

ی پدربزرگ ب قول شما این شکلی ارزوی خیلیاست ولی هرکی میره پی لیاقتش!

هرچیزی ک باعث افتخارم هست رو دلیل نمیشه بگم چون لزوما ربطی ب کسی نداره

امیدوارم متوجه شده باشی☺️