2777
2789

من خانواده مو خیلی دوست دارم

هم مامانمو هم بابامو

ب هیچ قیمتی هم حاضر نیستم با کسی تقسیمشون کنم

یا ازدستشون بدم 

قابل توجه زنایی که با بعضی تیپاشون مثل سیب زمینی پشندی همه جاشونو ول میکنن تا عرضه اندام کنن بگن آهااای منم هستم منم زیبام ، منم مث تو دخترم هرچی ت داری منم دارم

ولی انقدر بی غیرت نیستم بدنمو جلو هر کسو ناکسی ک معلوم نیس بیماره یا نه نشون بدم 👩🏾‍🦯

یا اون مردایی که انقد بی ناموسن که تو نتو و بیرون موبایل دنبال ناموس مردمن 

فکر کن خواهر و مادر خودته بازم بهش چشم بد داری  

خدا انشالله نسلتونو نابود کنه که ب لجن کشیدین زندگیارو

مطمئن باش کارما جوابتو میده 

من وایسادم گیس های نه تاپیک رو جمع کنم 🧹

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک نمونه خیلی خیلی سادش اینه مردا مجبورن بیرون خونه باشن کار کنند و بادیدن این خانمها ذهنشون مدام درگیره نیازشون چندبرابر میشه بعدخانمشون مجبوره مدام رفع نیازکنه اگرم نتونه و خسته بشه ممکنه اون اقا به گناه کشیده بشه یاارتباط نامناسب فقط یک اثر از لباس ها و قیافه های عادی زنای این جامعه 

و چیزی که گفتم خودم بارها دیدم 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

جدیدا افتضاح شده وضع زنا همه باسنا بیروننن

اوسکلن ، نمیدونن حتی مردایی ک باهشون فیزیکی برخورد ندارن

با نگاه کردن و مقایسه با زنای خودشون و مامانای قشنگمون ، باعث دلسرد شدن میشن😔😐

اوسکلن ، نمیدونن حتی مردایی ک باهشون فیزیکی برخورد ندارنبا نگاه کردن و مقایسه با زنای خودشون و مامان ...

فقط دلسردی نیست که 

افزایش غیر طبیعی افکار جنسی در ذهن مردم 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

موضوع چه‌ربطی به پدر مادرت داشت ؟؟؟متوجه نشدم

پدر و مادر من

یا خود شما 

پدر من با دیدن یه زن ک خودشو هزارجور خوشگلاسیون کرده

لباس خوابشو پوشیده اومده ت خیابون

ممکنه دلسرد بشه به زنش

بعدم خدای نکرده جدایی و بچه ایی ک هزارجور شکست عاطفی خورده

کار زنای خراب رو تایید نمیکنم که میان زندگی بهم میریزن چندشم هست ولی بیاین ذات درست داشتن رو هم عادی سازی کنیم همیشه زنا مقصر خیانت مردا نیستن..کم نیست مردایی که با وجود هزار تا زن خوشگل اطرافشون بازم زناشون به چشمشون زیباترینن

کسی لایکم نکنه

من دلم ب حال خانواده هایی میسوزه که بچه هاشون سر چهارتا گیس و خوشگلی یکی دیگه میشه بچه طلاق و بدبختی ...

کاش فقط طلاق بود عزیزم

هزاران اثرداره

بعد رواج این مدل لباس و قیافه ها

افتضاحن

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

کار زنای خراب رو تایید نمیکنم که میان زندگی بهم میریزن چندشم هست ولی بیاین ذات درست داشتن رو هم عادی ...

ذات مردا رو نمیشه تغییر داد 

ذاتا با دیدن زیبایی ت ذهنشونم ارضا میشن

میتونی؟ ن

بابا چرا خیلیا متوحه نیسن همه مردا ک شبیه هم نیسن

مبخوان بزور مردای دیگه رو مثل مردای خودشون بکنن

بابای من یا هرکس دیگه ممکنه اصلا براش عادی ک نشه بدتر باعث ازهم پاشیده سدن خانواده قشنگمون بشه

کدوم مهمتره؟