2777
2789
عنوان

خون در مدفوع کودک خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 21 پست
نه اصلا سیاه نبود بعد تموم شدن مدفوعش خون روون اومد ولی فقط یه زره از خونه تازه تیره تر بود صبح هم خ ...

عزیزم وقتی میگی خون تازه بود یعنی همون مقعدش موقع پی پی اذیت شده چون سفت بوده..خونریزی داخلی دستگاه گوارش اگه باشه خدای نکرده مدفوع سیاه میشه 

نگران نباش،کمی غذای له شده و ملین بهش بده بزار یبوستش خوب شه،دور مقعدشم چرب کن ی نگاه بنداز ببین ترک نداشته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم وقتی میگی خون تازه بود یعنی همون مقعدش موقع پی پی اذیت شده چون سفت بوده..خونریزی داخلی دستگاه ...

اره عزیزم خونش آبکی بود تیکه سیب هم زیاد داشت زورم داد یهو ولی خیلی نگرانم همیشه یکم مدفوعش سفته ولی تا حالا اینجوری نشده بود 

ممنون عزیزم انشالله بخدا مردم از نگرانی راستی خونش رون بود و آبکی اصلا لخته اینا نداشت فقط یه ذره تی ...

یبوست داشته زور زده معقد رو زخمی کرده چیزی نیست نگران نباش ولی چیزهایی که شکمشو سفت می‌کنه نده 

اره عزیزم خونش آبکی بود تیکه سیب هم زیاد داشت زورم داد یهو ولی خیلی نگرانم همیشه یکم مدفوعش سفته ولی ...

مدفوع تیرش بخاطره اینه که یبوست داشته و زیاد توی رودش مونده

نگران نباش عزیزم بهش میوه زیاد بده،مخصوصا گلابی که الان فصلشه