من پارسال ارشد انجام دادم، ثابت ۴۶۰۰ و خورده ای بود. متغیر به تعداد واحدا بستگی داره دیگه، برا ما پارسال هر واحد ۳۵۰ تومن اینا بود الان هر واحد شده ۷۸۰ تومن 🥴🥴🥴😑😑😑
توی سامانه گلستان پرداخت کردم اینترنتی
تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شهر کوچیکم، نداره دانشگاه آزاد، نمیتونمم برم شهر دیگه، پیام نور هم کلاس نداره فقط برا امتحانا میرم. شهریه آزاد هم خیلی بیشتر از قبل شده
تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃
آره متاسفانه رشتتون چیه؟ نمیشد تلاش بیشتری بکنید برای اینکه ارشد دولتی بیارین؟من روانشناسیم...
مدیریتم گلم ، mba
اون موقع بخاطر شرایطم نمیتونستم برم جای دیگه و شهر اینا ، برا همین پیام نور زدم. الانم دیگه ترم ۳ هستم، هم ۳۵ سالم اینا هست هم اینکه حیفه نصفه ولش کنم دوباره بشینم بخونم برا آزمون ارشد.