2777
2789
عنوان

بچه ی دوم بیارم یا نه

173 بازدید | 19 پست

دخترم دوسالشه خودم خیلی علاقه دارم همسرمم همینطور

دخترمم عاشق بچه هاست دوست دارم بچه هام فاصله سنیشون کم باشه اما میترسم برای دخترم نتونم زیاد وقت بزارم کسایی که تجربشو دارید میشه کمک کنید؟

بذا دخترت ی کم بزرگتر ش خاهشا

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

چند سالتونه؟

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر و پسر من ۶ سال فاصله دارن اصلا خوب نیست

بهترین فاصله همون ۳ ساله

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

الان اقدام کنی شاید یکسال طول بکشه. منم دوسال و خورده ای بود دخترم اما یسال طول کشید الان باردارم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خیلی خوبهکاش منم مثل شما زود به فکر افتاده بودمالان پسزم ۷ سالشهخودم هم داره ۴۰ سالم میشهبه موقع عقل ...

وافعااا؟من عاشق خانواده های پرجمعیتم تا به خودم بیاد تک خواهرم ازدواج کرد من موندم تک دوست ندارم دخترم مثل خودم باشه

من خواهرم یکسال باهم فرق داریم یعنی عالیم نه کمبودی داریم نه چیزی با اینکه وقتی بچه بودیم وضع بابام اصلا جالب نبود

بعدشم از کجا معلوم الان اقدام کنی این ماه بگیره نهایتا تا بچه دوم میاد بیاد دخترت شده چهار سالش یا پنج سالش

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

حداقل ۳ سال به بدنت فرصت بده بعد

اخه خودم به دخترم شیر ندادم یعنی از این لحاظ اصلا اذیت نشدم بیشتر بخاطر دخترم دو به شکم میترسم اذیت شه یا احساس کنه کم بهش توجه میشه