2777
2789

اولا که از ولادت تا وفات و تمومه اتفاقهای خوب که براشون میفته رو توی گروه مینویسند که پشت بندش تمام اعضای گروه تبریک یا تسلیت روز دختر روز پسر موفقیت توی چیزی و خلاصه همه چیو نشر میکنن....

تولد همدیگرو میزارن حتی تولد جاریمم تبریک گفتن توی گروه همه شادباش گفتن با اینکه اصلا محل نمیزاره بهشون...

بعد من که آنقدر مهربونم و همیشه اولین نفر تولداشونو تبریک میگم حتی یک نفرشون توی گروه تبریک نگفت 

فقط چندتاشون اومدن توی پیوی شخصی تبریک گفتن اونم چون استوریمو دیدن...

تا دوسه روز بعد از تولدم هیچی توی گروه نگفتن....

خیلی ناراحت شدم دلم شکست

به شوهرم گفتم گفت چیکار کنم به من چ خواستم از گروه لفت بدم گفتم حالا فکر میکنند مهمه و میخندن بهم... خلاصه موندم ولی دلم شکست

چندروز بعدش تولد بچه برادر شوهرم بود همههه تبریک نوشتن هجوم آوردند توی گروه... ولی موقع من حتی یک نفر هیچی نگفت.

(ینم بگم من غریبه ام شاید واسه همین با هم جور نیستند)

بنظرتون از این به بعد منم توی گروهشون هیچ فعالیتی نکنم؟؟ مثلا هر مناسبتی بود هیچی نگم؟؟منم خداروشکر خونم دوره ۱۰ساعت فاصله بخاطر محل کار شوهرم اومدیم ی شهر دور

فقط عید تا عید میبینمشون بیشعورا 

از گروه لفت نمی‌دم چون فکر میکنند سوختم

حق دارم ناراحت شم یا نه؟؟؟

کاربر قدیمی هستم

اشتباه کردی از اول عضو شدی. اشتباه دوم اینکه پیام میزاری. اشتباه سوم اینکه اول از همه پیام میزاری!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه اونی که سرده بیشتر عزیزه حرمت خودتو نیز زیر سوال من کردم که میگم

دقیقا عزیزم 

من غریبه بودم باید خیلی با سیاست رفتار میکردم ولی متاسفانه بلد نبودم بیش از حد خاکی شدم

کاربر قدیمی هستم

هیچی ننویسین تو گروه  دیگه کلا 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
اشتباه کردی از اول عضو شدی. اشتباه دوم اینکه پیام میزاری. اشتباه سوم اینکه اول از همه پیام میزاری!

عضوم کردن 

برادرشوهر بزرگم عضوم کرد توی عید

دیگه نمیشد چیزی بگم

کاربر قدیمی هستم

بیخیالش . 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

اصلا وارد گروه نشو

ندیدن گروه کار سختی نیست 

ولی لفت هم نده اگرم کسی گله کرد بگو من اصلا خیلی وقته وارد گروه نشدم اصلا یادم نبود اون گروهو دارم 

با نادیده گرفتنشون جبران کن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

عضوم کردن برادرشوهر بزرگم عضوم کرد توی عیددیگه نمیشد چیزی بگم

کلا هیچی نمیگفتی. فعالیت نمیکردی تو گروه. باز نمیکردی گروه رو

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
دقیقا عزیزم من غریبه بودم باید خیلی با سیاست رفتار میکردم ولی متاسفانه بلد نبودم بیش از حد خاکی شدم

فکر نکنی خاکی بودن بده هااا

اتفاقا درست ترین کار اجتماعی بودن جوشیدن و خاکی بودنه

ولی هرکسی لیاقتش رو نداره

با ادمایی ک نمیتونی خودت باشی حقشونه سیاست داشته باشی

ببخشيد اسي ولي عقلت كمه كه توي گروه قوم شوهري؟؟؟ يك ماه هيچي ننويس حتي تبريك و تسليت و بعد لفت بده

برادر شوهرم عضوم کرد و اگه رفت بدم داستانش می‌کنند خانواده ی به شدت پیگیر و پر حاشیه ای هستن از کاه کوه میسازن

کاربر قدیمی هستم

دقیقا عزیزم من غریبه بودم باید خیلی با سیاست رفتار میکردم ولی متاسفانه بلد نبودم بیش از حد خاکی شدم

دیگه اولین نفرا نگو

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣