2777
2789
خب هیچ راهی نداره،،،بابامم‌دهک اش ۳ هست ولی کمینه میگه حتما بیماری صعب العلاج باشه متاسفانه

خودت تکی درخواست بده بگو مستقل هستم و شهر دیگه باید برم اگه گفتن کار برو نگو نمیرم بگو دانشجوام کار تمام وقت نمیتونم برم کار مقطعی خدماتی میرم ولی خرجم در نمیاد.اینو حتما بگو در مورد کار رفتن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس خوبه خداروشکر.منو به خاطر دهکم رد کردن نامردا همه شرایط داشتم ولی گفت دهکت دوره بعد پایین بیاد ...

فدات گلم 🌹 

برا دهک اعتراض نمیتونی بدی؟

اگه امکانش هست برو اعتراض بده

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

ممنون گلم اعتراض زدم عزیزم تا دوره بعد ببینم چند میشه دهکم

انشاءالله درست شه گلم

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

بهزیستی چی میگن؟؟

گفتم اگه کمیته قبولم نکنه برم اونجا،راستی خودم هم دارم کاردرمانی میخونم میشه بهزیستی بگم من کمکت میکنم بچه های مریض رو ببینم تو هم منو تحت پوشش بزاری جوابه؟؟؟😂

اونو نرفتم ،نمیدونم کدوم شرایطش و رسیدگی اش بیشتر هست ؟

بهزیستی بیشتر برا معلولین و ناتوانی ذهنی و ... هست خدماتش تا افراد عادی.

یا جدا شده باشی توی برگه طلاق نوشته شده باشه که مهریه نگرفتی (این برا کمیته هم هست برا همین راحت منو قبول کردن)

گفتم اگه کمیته قبولم نکنه برم اونجا،راستی خودم هم دارم کاردرمانی میخونم میشه بهزیستی بگم من کمکت میک ...

برا رشته ت بعدا برو توی ادارات بهزیستی ای که نیمه خصوصی هستن برا کار ، برات سابقه میشه.

برا رشته ت بعدا برو توی ادارات بهزیستی ای که نیمه خصوصی هستن برا کار ، برات سابقه میشه.

مرسی ک اینقدر وقت میذاری،،فقط ی سوال تو دوران دانشجویی میشه اونجا کارکرد؟؟

مرسی ک اینقدر وقت میذاری،،فقط ی سوال تو دوران دانشجویی میشه اونجا کارکرد؟؟

🤗🤗🌺🌺❤️❤️

نمی‌دونم دقیق والا ، از نظر ساعت کاری شاید بشه ، برو بپرس ببین چی میگن.

ولی برا اینکه سابقه کار برات رد شه باید مدرکت رو گرفته باشی