2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهکت باید حتما یک تا ۳ باشه و اینکه بعیده قبولت کنن میگن برو سر کار .بیشتر خانمای مطلقه که دهک یک تا ...

ددهک‌ما۳هستش  من امسال دانشجو میشم شهر دیگه نمیتونم کار کنم بابامم‌پول نمیده

نه

فقط باید سرپرست خانوار

من جدا شده م خودم سرپرست خانوار محسوب میشم. ارشد پیام نور میخونم، این ترم برا ۱۰ واحد باید ۱۱ تومن اینا بدم، برا مقطع ارشد هر ترم ۳ تومن کمک میکنن، کارشناسی رو نمیدونم ولی قطعا کمتره

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

ددهک‌ما۳هستش من امسال دانشجو میشم شهر دیگه نمیتونم کار کنم بابامم‌پول نمیده

خب دهکت اوکی هست .حتما تو سایت سها کمیته امداد ثبت نام کن برات کدرهگیری میاد و مددکارت مشخص میشه و بهت زنگ میزنه میاد بازدید خونتون کلش دو هفته هم نمیشه

نهفقط باید سرپرست خانوارمن جدا شده م خودم سرپرست خانوار محسوب میشم. ارشد پیام نور میخونم، این ترم بر ...

ببخشید عزیزم دهک شما چند بود که قبولتون کردن؟به خاطر دهک ۵ درخواست منو رد کرد منم سرپرستم ولی گفت دهکت مشکل داره باید یک تا سه باشخ

نهفقط باید سرپرست خانوارمن جدا شده م خودم سرپرست خانوار محسوب میشم. ارشد پیام نور میخونم، این ترم بر ...

خب هیچ راهی نداره،،،بابامم‌دهک اش ۳ هست ولی کمینه میگه حتما بیماری صعب العلاج باشه متاسفانه

ببخشید عزیزم دهک شما چند بود که قبولتون کردن؟به خاطر دهک ۵ درخواست منو رد کرد منم سرپرستم ولی گفت ده ...

۱ 🥴🥴🥴😂😂

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

ببخشید عزیزم دهک شما چند بود که قبولتون کردن؟به خاطر دهک ۵ درخواست منو رد کرد منم سرپرستم ولی گفت ده ...

ما دهک مون ۳هستش ولی بازم قبولشون نمیکنن،،،البته مددکاران خیلی خیلی آدم پدر سوخته ای هستش بنظرت چکارکنم باهاش

چه خوب بخدا جور بشه تا آخر عمر دعات‌میکنم

فدات عزیزم.همین الان برو سایتش ثبت نامش راحته خط باید حتما به نام خودت باشه.شماره تلفن ۰۲۱۱۴۹۸ هم عالیه هر سوالی داشتی بزنگ بهشون قشنگ راهنماییت میکنن .انشاالله حل میشه🙏🥰

خب هیچ راهی نداره،،،بابامم‌دهک اش ۳ هست ولی کمینه میگه حتما بیماری صعب العلاج باشه متاسفانه

قانون دارن دیگه ، یا باید خدای نکرده اینجور که شما میگی باشه، یا فکر کنم بالای ۶۵ سال (سن رو دقیق نمی‌دونم)

بهزیستی چی میگن؟؟