2777
2789
عنوان

نو دانشجویان عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 21 پست
پس راهتون هم دوره خوابگاه میمونید، من تاپیک قبلی شما خوندم و فهمیدم چه رشته هستید منم همان رشته هستم

عزیزم رشته ها جداست دیگه چون میگن فرق نداره همه شون یکین ان

شما هم زمین شناسی میخونید؟

دکترای زمین شناسی؟

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس راهتون هم دوره خوابگاه میمونید، من تاپیک قبلی شما خوندم و فهمیدم چه رشته هستید منم همان رشته هستم

راضی هستید 

میشه همه چیزو راجع بهش بگید؟

راضی هستید میشه همه چیزو راجع بهش بگید؟

راجب دانشگاه یا رشته؟

رشته ک من گرایشم اقتصادی هست، بله راضیم اونهایی ناراضی هستن بین همکلاسی ها هم زیاد داشتم دوران کارشناسی یا ارشد که فقط تفریحی اومده بودند دانشگاه، با ده پاس میکردند بعد هم اکثرا ازدواج کردند و بپرسی هم میگن کار نیست. اما شما اگر عملی و خوب یاد بگیری از اول فعال باشی خود اساتید حمایت می کنند.

دانشگاه هم من شخصا خیلی دوس دارم دانشگاه نازلو رو، تنها ایرادش اینه خارج شهره

حالا برای اینکه کل مشخصات رو اینجا ننویسیم اگر پیام هم بدید بهتر راهنمایی میکنم 😬

پس ممنون میشم درخواست دوستیمو قبول کنید