2777
2789
عنوان

نو دانشجویان عزیز

158 بازدید | 21 پست

اوناییکه دانشگاه نازلو ارومیه قبول شدید 

میدونید زمان ثبتنام حضوریه کی هستش؟؟؟

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                
شروع شده

حضوریش شروع شده؟؟؟

آخه امروز تازه آخرین روز ثبتنام مجازی بود!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ثبتنام

بله گلم میدونم

آخه دو مرحله ایه ثبتنام 

یکیش که مجازیه وقتی اون تمام شد و ثبت قطعی شد میرن ثبتنام حضوری منظورم اونه.

تو سایت دانشگاه میزنم متسفانه نمیتونم ببینم چه زمانیه

[QUOTE=398708019]چی قبول شدی عزیزم من این دانشگاهم ولی مقطع دکتری، بهت تبریک میگم دانشگاه خفنیه[/QUOTE

ممنونم عزیزم😍

یکی از همین رشته های علوم پایه هست (زمین شناسی/زیست شناسی /گیاهی جانوری و...اینا)

قبول شدم.

امسال تازه قراره وارد این دانشگاه بشم 

خداروشکر پس دانشگاه خوبیه

عزیزم چون دانشگاه خودمونی رفتم برات نگاه کردم توی اطلاعیه زده اگ کامل بخونی همه چیو، زمان تحویل مدار ...

خیلی ممنونم واقعا❤

میشه لطفا لینکش رو بفرستی من سرچ میکنم دانشگاه سراسری ارومیه ولی زمان ثبتنام حضوریش رو اصلا نمیبینم

ممنون میشم لینکش رو بفرستید.

[QUOTE=398708019]چی قبول شدی عزیزم من این دانشگاهم ولی مقطع دکتری، بهت تبریک میگم دانشگاه خفنیه[/QUO ...

اتفاقا منم علوم پایم😅 دانشکده علوم قراره بیای پس، از کدوم شهر میای؟ من کهنه دانشجوی این دانشگاهم

خیلی ممنونم واقعا❤میشه لطفا لینکش رو بفرستی من سرچ میکنم دانشگاه سراسری ارومیه ولی زمان ثبتنام حضوری ...

گلم خود سایت اصلی دانشگاه ارومیه رو سرچ کنی یک بخش داره به عنوان ثبت نام ورودی های جدید و اونجا اطلاعیه ثبت نام رو هم گذاشتن

اتفاقا منم علوم پایم😅 دانشکده علوم قراره بیای پس، از کدوم شهر میای؟ من کهنه دانشجوی این دانشگاهم

چه رشته ای گلم؟کاش رشته من باشی بتونم سوالامو ازت بپرسم..

چه جالب

من بستان آباد

گلم خود سایت اصلی دانشگاه ارومیه رو سرچ کنی یک بخش داره به عنوان ثبت نام ورودی های جدید و اونجا اطلا ...

ممنونم حتما