2777
2789

قضیه اینه که به خاطر پشت کنکور موندن دوباره ی من؛

مامانم گفت برو بهشون بگو دیگه آبان نیان خواستگاری

منم رفتم گفتم 

اونا هم قرار شد یواشکی جا رزرو کنن که خانوادم رو تو عمل انجام شده قرار بدن و یهو سورپرایز کنن خونواده منو و بگن ما دیگه جا گرفتیم و فقط یکی دو ساعت میایم و میریم

این وسط من وقتی بهش گفتم مامانم میگه نیاین؛ گفت جوابی نده و بگو گفت مامانم زنگ میزنه به مامانت تا صحبت کنن!

منم گفتم باشه

یکی دو هفته گذشت

مامان من پیگیر شد که چرا زنگ نزد مادرش؛ منم گفتم نمی‌دونم شاید حرفتو قبول کردن

بعد براش گفتم آره مامانم پیگیر زنگ مامانت بود

که اون عصبی شد که چرا نگفتی شاید میخوان بیان

منم گفتم تو روحیه اش رو میشناسی؛ می‌دونی اگه من بگم تمام دعوا ها رو با من میکنن نه با تو

تازشم این یه توی عمل انجام شده قرار دادنه و داریم جوری وانمود میکنیم انگار من خبر نداشتم

حالا اگه بگم می‌فهمه من هم این وسط کاره ای بودم

الان آدامسون مینویسم

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

بعد تمام این مدت احساس من اینطوری بود که انگار بین دو خونواده دارم پاس داده میشم

خونواده خودم میگن پشت نظر ما باش

اونم انتظار داره پشت نظر اون و خونوادش باشم

حرف ببر بیاری کنم

برم بگم نظر اونا اینه بعد دعواشو بکشم

دوباره برم به اینا بگم نظر اینا اینه دوباره دعوای این یکی طرفو بکشم

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی درگیر کنکوری چرا وارد رابطه میشی؟ نمیفهمم اینو

دیگه سال کنکوری که نیستم

سنم رفته بالا فقط دارم مجدد کنکور میدم

آخی چه دل نازکی

روزگار ایزوگامت میکنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

الان زنگ زد گفت که آره تو که می‌دونی مامان من چرا زنگ نزده هنوز

منتظر اینن رزرو جا قطعی بشه

منم گفتم خب من که چیزی نگفتم 

گفت نباید این حرفو میزدی که شاید قبول کردن حرفتو و اینا 

بعد تعریف کردم براش که موقعیت اوکی نبود چون بابام گفت عید ممکنه مهمون راه دور بیاد مامانم برگشت گفت مهمون راه دور غلط می‌کنه موقع کنکور میاد

بعد گفتم به نظرت تو این شرایط منو نمی‌کشت اگه میگفتم دارن میان ؟

خیلی ناراحت شد 

بعد شروع کرد تند حرف زدن با من

من گفتم خب من چیکار کنم به خدا تقصیر من نیست

که بعد سه سال احساس کردم صداشو بالا برد🙂

گفت چرا اینجوری میکنی و یعنی چی و ...

بعد من بغض کردم چند ثانیه طولانی حرف نزدم

واسه اینکه دوست نداشتم بفهمه گفتم کار پیش اومد من بعدا بهت زنگ میزنم

برخلاف عادت همیشگی اش که موقع قطع کردن کلمات محبت آمیز می‌گفت فقط خشک و بی حس گفت خداحافظ و قطع...

نمی‌دونم زیاد حساس شدم

یا نمی‌دونم حق دارم بابت اینکه مدام این تاریخ ها عقب افتاده ( اینم بگم که به اصرار اون دارن میان وگرنه باباش از شهریور انداخت آبان الآنم میل و علاقش به زمستانه... حتی خودشم میگه نه بمونه بعد کنکور ارشد! یعنی تابستون سال بعد)

بعد از طرفی این احساس پاس داده شدنم...

الان زنگ زد گفت که آره تو که می‌دونی مامان من چرا زنگ نزده هنوزمنتظر اینن رزرو جا قطعی بشهمنم گفتم خ ...

اتفاقا ادم تو این بحرانا رفتار طرف مقابلو باید ببینه هر چند این بحران هم حساب نمیشه خودش باید بدونه ک تورو تحت فشار قرار نده

بنظرم بازم تو این موقعیتا ک قرار گرفتین ببین بازم عصبانی میشه یا نه

آخی چه دل نازکیروزگار ایزوگامت میکنه

آخه آدم از کسی که انتظار نداره وقتی همچین برخوردی می‌بینه دلش بیشتر میشکنه

اتفاقا ادم تو این بحرانا رفتار طرف مقابلو باید ببینه هر چند این بحران هم حساب نمیشه خودش باید بدونه ...

آخه تا حالا هرچی مسئله پیش اومده فقط من این وسط له شدم

اینا از یه طرف بهم فشار میارن

خونواده خودم از یه طرف

خانوادش راضی ان یا نه؟

آره راضی ان

فقط هی زمان رو می‌خوان عقب بندازن

اومدن الانشون هم به اصرار اونه

آخه تا حالا هرچی مسئله پیش اومده فقط من این وسط له شدماینا از یه طرف بهم فشار میارنخونواده خودم از ی ...

خودت همینو بهش گفتی؟ بهش گفتی حس بدی میگیرم احساس میکنم بین خانواده ها دارم پاس داده میشم و تحت فشار قرار میگیرم از هر دو طرف؟