2777
2789
عنوان

برای اولین بار احساس کردم صداشو برام بالا برد🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 29 پست
آخه آدم از کسی که انتظار نداره وقتی همچین برخوردی می‌بینه دلش بیشتر میشکنه

تازه اولاشه 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت همینو بهش گفتی؟ بهش گفتی حس بدی میگیرم احساس میکنم بین خانواده ها دارم پاس داده میشم و تحت فشار ...

اوهوم گفتم 

ولی قبول نداره

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

پس چرا میخوان عقب بندازن هی

باباش میگه زوده( آخه اونم کنکور ارشد دومین بارشه داره میده)

میخواد هی عقب بندازه تا بعد کنکور ارشد اون که میشه تیر سال بعد که نتایج بیاد

بعد اون هم خونواده من میگن صبر کنیم نتایج من بیادش و باز می‌ره تا مهر سال بعد

اگه از اول میگفتن ۵ سال بعد میایم من مشکلی نداشتم

اینکه هی امروز میشه فردا و فردا میشه پس فردا کلافم میکنه

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

متاسفانه درکش کمی پایینه

خیلی عاشقشم

خیلی پسر با فهمی هه

ولی نمی‌دونم چرا تو این مورد من رو مقصر میبینه

چطوری بگم

انگار انتظار داره من خونوادم رو هندل کنم و نظر اونارو من به خونوادم اعلام کنم نه خودشون

حتی بهش گفتم اینجوری منو میذاری وسط دعوا و انگار خودت میکشی عقب 

ولی خب...

باباش میگه زوده( آخه اونم کنکور ارشد دومین بارشه داره میده)میخواد هی عقب بندازه تا بعد کنکور ارشد او ...

بگو یا امروز فردا نشه یا یهو بزارین بعد نتایج لطفا منو تحت فشار قرار ندین به من دیگه چیزی نگین هر چی میخواین بگین به خانوادم بگین من نمیتونم تمرکز کنم رو درس و فلان 

خیلی عاشقشمخیلی پسر با فهمی ههولی نمی‌دونم چرا تو این مورد من رو مقصر میبینهچطوری بگمانگار انتظار دا ...

الان مطمئنم اگه برم حرف بزنم دلخوری بالا میگیره

چون واقعا اولین بار بود

نمی‌دونم شایدم چون قبلا بحث هامون چت ای بود متوجه نمیشدم داشته داد میزده

این اولین بار بود پشت گوشی شد

پس برای اینکه دلخوری نشه؛ امروز و فردا پیامی نمیدم تا یه دل سیر بتونم گریه کنم و خالی بشم🙂

بگو یا امروز فردا نشه یا یهو بزارین بعد نتایج لطفا منو تحت فشار قرار ندین به من دیگه چیزی نگین هر چی ...

باور کن گفتم هرچی هست خودتون حرف بزنید 

بعد کلی دلخوری و گریه های من قبول کردن بزنن

باز دفعه بعد انتظار داره من بگم 

یجور نماینده اونا بشم پیش خونوادم

بابای منم میگه تو باید جلوی اونا پشت نظر خونواده خودت باشی

الان مطمئنم اگه برم حرف بزنم دلخوری بالا میگیرهچون واقعا اولین بار بودنمی‌دونم شایدم چون قبلا بحث ها ...

نه اتفاقا باید بگی تا حل بشه از الان باید یاد بگیری دلخوریاتو صادقانه بگی ببینی واکنشش چیه

نه اتفاقا باید بگی تا حل بشه از الان باید یاد بگیری دلخوریاتو صادقانه بگی ببینی واکنشش چیه

قبلا گفتم

و خب حق من ندیده این دلخوری رو

از اون روز پنهان میکنم 

و به سردی و بی مهری هم محکوم میشم:)

باور کن گفتم هرچی هست خودتون حرف بزنید بعد کلی دلخوری و گریه های من قبول کردن بزننباز دفعه بعد انتظا ...

نه اصلا قبول نکن خانوادت راست میگن طرف اونا باش تو وظیفه ای نداری به خانوادت بگی هر برنامه ای هر حرفی دارن وظیفه خودشونه ک به خانوادت بگن

قبلا گفتمو خب حق من ندیده این دلخوری رواز اون روز پنهان میکنم و به سردی و بی مهری هم محکوم میشم:)

چی بگم والا به ایشون میگی فهمیده پس فهمیده ندیدی😑

منطقیه که ناراحت بشی و توقع یه عذر خواهی ساده داشته باشی اصلا توقع زیادی نیس به جاس