2777
2789
عنوان

یکساله پریود نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان پیش مامانم همراه بودم هم اتاقیش رو از عمل آوردن مشکلش رو پرسیدم گفت ۱۱سال بود پریود نمیشدم

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

سونوگرافی رحم و تخمدان انجام دادین؟ پیش متخصص زنان رفتین؟شاید به خاطر اضافه وزنتون باشه

قبلا اضافه وزن نداشتم که نشدم این دو سه ماهه وزن وحشتناک درحد پانزده کیلو اضافه کردم 

گفتن تنبلی داری قرص دارو سوزن داشتن هیچی تاثیری نداشت

مشکل تیرویید نداری؟؟؟

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
چای کوهی چیه عزیزم شما چندماه نشدین؟

من نزدیک9ماه نشده بودم به خاطراضافه وزن وعدم تحرک

ببین ‌کاری که میگم بکن گوش نده که بری قرص بخوری امپول بزنی و....

بیاهمین کارایی که من کردم وانجام بده

چای کوهی بروعطاری بهت میده بعدمثل چای نعمولی درست میکنی میخوری ورزش هم حتمابکن برنج هم نخور

سردوسه هفته همین کاراروکنی اوکی میشی