2777
2789
عنوان

باردارم ب خودم نمیرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول که جای نگرانی نیست بخاطر هورمون هاته ایشالا بسلامتی بار تو زمین بذاری. ولی عزیزم شوهرتم توجه میخ ...

اون هیجی نمیگه حداقل اون اگه تذکر میداد بهم شاید حرکتی میکردم

استارتر منم دقیقا تو حال شمام‌. امیدوارم سه ماه دوم بهتر بشم. اصلا اوضام افتضاحه همش افکار منفی و تنبلی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
اون هیجی نمیگه حداقل اون اگه تذکر میداد بهم شاید حرکتی میکردم

عریزم هورمونه اشکال نداره ولی من تو بارداری ام خودمو بیشتر با آهنگ و دور دور و هر چیزی که خوشحال ام میکرد بودم بذار خاطره خوشگل از بارداری داشته باشی 

دقیقا

من الان منتظرم دکتر بگه کی برم بیمارستان برای سزارین 

با اینکه خیلی سنگین شدم و شبا نمیخوابم درست 

ولی حالم از سه ماهه اول بهتره 

تهوع افتضاح و بی حوصلگی شدید 

حتی همسرمم کمکم میکرد اصلا حوصله نداشتم فقط نگاش میکردم تا خودش کارارو بکنه تنها کاری که نیکردم بزور شام و ناهار میپختم 

منم عین خودتم

پر از پشممم فقط بزور زیربغل میزنم که بو ندم🥲 بسختی میتونم حموم برم اصلا حوصلم نمیکشه

اطراف انگار شده طویله خیلی شلوغ پلوغ

ولی واقعا حس هیچکاری نیس

فقط عین کتلت درازکشم و از اینور به اونور میشم 🥲💔

مسواکم که حرفشم نزن تو خوبه میزنی من اصلا رغبت نمیکنم

میدونم دندونام اخرش به چخ میره ولی خب واقعا نمیتونم🫠

لذا عین همیم غمت نباشه😁

من الان منتظرم دکتر بگه کی برم بیمارستان برای سزارین با اینکه خیلی سنگین شدم و شبا نمیخوابم درست ولی ...

چقدر خوبه ک اینجا همو درک میکنیم

من همش ناله میکنم 

راست میگید منم نسبت ب ماه دوم بهترم

ماه دوم نمتونستم حتی به بدنم نگاه کنم حالم بدمیشد