2777
2789

الان حاضرید برید مستقل بشید بیرون خودتون

ولی هی برید و بیاید ولی تو جمعشون تنها باشید حاضری ؟ 

حاضری حتی میتونی بری تاپیک  هام بخونی ببیی من چی کشیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه اسی توروخدا ببخشید 

ما اب ساختمونمون قطع شده چیکار کنم یه قطره هم اب ندارم همسرم سرکاره 

دستشوی دارم چه کنممممم

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

عروس ما 

ما کلا رفت و امد نمیکنیم کاری باهاش نداریم کجا بودی رفتی و ...نه خوشیهاشون کار داریم نه دعوا 

ولی نمک نشناسه 

قبض ها رو مامانم پرداخت میکنه که پولهاشونو جمع کنن 

امروز اومده بود سر مامانم داد میزد منم تحملم تموم شد نشوندمش سر جاش

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
آب ذخیره نداری؟توو یخچالی کتری جایی آب نداری؟

نه یخچالم یکم داشتم بچم نیم ساعت پیش بردم 

اصلا ابمون قطع نمیشد بدشانسیه بخدا

نه یخچالم یکم داشتم بچم نیم ساعت پیش بردم اصلا ابمون قطع نمیشد بدشانسیه بخدا

برو آب معدنی بگیر

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خخخ ابرو واسم نموند بخدا اخه سوپر مارکت خیلی ازمون دوره تو شهرکم دازم از استرس عناب میخورم تندتند خخ ...

عنابها تموم شد😂😂 

اگه بچه کوچیک داری همیشه آب اضافی داشته باش 

حداقل کتری رو همیشه پر آب نگه دار 

من تو توالت آفتابه گداشتم همیشه هم پره 

اگه خیلی ضروریه بگو اسنپ برات بیاره دو تا بزرگ بگیری تا آب بیاد کافیه 

عنابها تموم شد😂😂 اگه بچه کوچیک داری همیشه آب اضافی داشته باش حداقل کتری رو همیشه پر آب نگه دار من ...

اره بخدا قبلا این کار میکردم دیگه یه مدت طولانی اب قطع نمیشد بیخیال شدم قبلشم کتری پر کردم انقدر چایی خوردم از اونه خخخخ میگن خودم کردم که لعنت بر خودم باد قضیه منه یکی نیس بگه مرض داری انقدر چایی میخوری خخخ 

به همسرم زنگ زدم گفت اب میارم اونم ۴۰ دقیقه راهشه تا برسه