2777
2789

حمله نکنید بهم تروخدا 

اخه ایفون ۱۷ هم اومده بنظرتون قدیمی نیست 

از شکل ایفون ۱۶ خوشم نمیاد اصلا😐😂

هآی،ناز هستم🩷🪽🦩ته تغاری و لوس🫧🦄مسلط به شیش زبان🌸🎐°A girl with big goals °سوارکار🐎ویولونیست‌🎻     رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳 خواننده🎶درسخون📑

ربطی نداره کلا به خز بودن یا نبودن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من حس میکنم باز با وجود اینکه گفتی حمله نکنین حمله میکنن 😂

😂😂

هآی،ناز هستم🩷🪽🦩ته تغاری و لوس🫧🦄مسلط به شیش زبان🌸🎐°A girl with big goals °سوارکار🐎ویولونیست‌🎻     رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳 خواننده🎶درسخون📑

یه سامسونگ اخرین مدل بگیر خودتو راحت کن 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

واااا ربطی به خز نداره من ۱۴دارم کجاش قدیمیه تقصیر شرکت اپل خودشه زود به زود میفرسته داخل بازار

وای اره امان نمیده😂😐

نه هرچی باشه اصله و برند

خیلی هم نگذشته از ورود ۱۶ و ۱۷

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

نه بابا خز چیه بعد این همه سال هنوز یازدهم می‌خرن

بالاخره اون روز می‌رسه که فقط خودمون دوتا می‌دونیم چیا که نکشیدیم تا بالاخره شد تا بالاخره رسیدیم به هم.... می‌رسیم به اون جایی که ندگی قشنگمونو با هم شروع می‌کنیم و تا ابد دستای تو مال من میشه:) خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍 ...ازمیر اژه...

یه سامسونگ اخرین مدل یر خودتو راحت کن

سامسونگ نمیخوام دیگه 😕

ربطی نداره به خز!

ادما طبق بودجشون خرید میکنن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯