2777
2789
عنوان

بیاین ببینین مادرشوهرم چی بهم گفت

645 بازدید | 22 پست

نشسته بودیم گفت آخر هفته میخام مهمونی بگیرم گفتم کمک خواستین بگین گفت آنقدر غذاهات خوشمزه میشه میخام بگم غذاهارو تو درست کنی 

حرصم دراومد فقط یه لبخند زدم تازه من یه بچه یازده ماهه هم دارم

بجا دیگه هم برگشت گفت من دختر شمارو باید ببینم می‌دونه من دیگه بچه نمیخام و حساسم رو این حرف بازم لبخند زدم ولی حرصیم از حرفاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا تعارف میزنی بهش ؟ 

از این به بعد بگو مامان خیلی دوست داشتم بیام کمک ولی بچه کوچیک دارم اذیت می‌کنه نمی زاره کار کنم 

در جواب دختر دار شدن هم بگو بچه باید سالم و صالح باشه دختر پسر نداره 

تعارف اومد نیامد داره دیگه

شما خودتون پیشنهاد دادید

ممکنه ازت چیزی نخواد

اگر هم کمک خواستن، برید خونه خودشون

اینطوری هم دست تنها نیستید هم تو نگهداری بچه کمکتون هستن، هم میبینن بچه نیاز ب مراقبت داره اونوقت ازتون درخواست زیادی ندارن

نمی‌دونم واقعا چیزی تو دلش نبوده اینو گفته یا از زرنگ بازی گفته منم چیزی جواب ندادم حرصم گرفت

اصلا مهم نیست نیتش چی بوده... تو کارخودتو بکن همیشه و الکی بهشوت احترام بزار

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

نمی‌دونم واقعا چیزی تو دلش نبوده اینو گفته یا از زرنگ بازی گفته منم چیزی جواب ندادم حرصم گرفت

و اگه میتونی با ظرافت و احترام جوابش بدع

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

آره آدم حرص میخوره 

منم چهارشنبه کیست روی سرم رو جراحی کردم 

ولی هنوز مادرشوهرش نیومد پیشم 

هر روز بهم زنگ میزنه هی هم میگه بیا خونه ما ازت مراقبت کنم یا چرا نمیای خونه ما 

روزی چند بار هم به همسرم زنگ میزنه حالم می‌پرسه 

ولی پیشم نیومدن منم نمی‌دونم علت داره کارش یا بی دلیله 

الان دلم گرفت

چرا از کاه کوه می‌سازید 

مگه چی گقته بنده خدا

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

اگه دوست نذاشتی یا نمیتونستی کمک بدی نباید تعارف میکردی 

نمیدونم،من دربست همه کارای مادرشوهرو انجام میدادم،البته قبلا که ارتباطمون بیشتر بود و حرف هم زیاد شنیدم،حساس باشم باید برم زیر گل

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

خب بیکاری تعارف میکنی؟ تقصیر خودته

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".