2777
2789
عنوان

فکر کردم همیشه در حال تمیز کاریم

134 بازدید | 9 پست

تو خونه جدید اصلا خیلی زود خونه بهم می ریزه

هر روز جارو می کنم یخچال لباسشویی هر روز تمیز بشه 

روی میز ها روی ناهارخوری

مخصوصا سرویس بهداشتی هر روز دوبار 

دیگه رد دادم

کمر برات نمیمونه که

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم روزی هزار بارررر یعنی هزار بار جنسیتم رو لعنت میفرستم  ای کاش خانم نبودم مردا کار نمیکنن اگه هم شغلی دارن بابتش پول میگیرن و اون پولشون میشه ابزار قدرتشون 

بعد ما خانما چی ؟؟؟مث نوکرای در بست بدونع هیچ حقوق و استراحتی صبح تا شب بچه داری میکنیم و خونه تمیز میکنیم و.....مریضی هم بگیریم محتاج پولیم بیرونم بخوایم شاغل بشیم بازم وظایف خونه رو دوش ماست چون وظیفه خانما میدونن 

حتی شاغل شدنم برامون نمیصرفه حقوق خانما از اقایون کمتره فقط توهین به حقوق بانوان

خیلی زود بهم می ریزه

بهم ریختن عیب نداره ولی کثیفی یه چیز دیگه س. سرویس بهداشتی رو بگو هرکی رفت کثیف نکنه.هرروز جارو هم زیاده والا.

بگو بقیه هم همکاری کنن وگرنه از پا درمیایی

من خودم هفته ای یک الی دوبار جارو کنم. دستمالکشی هفته ای یبار 

سرویس هم هفته ای یبار میشوریم.