2777
2789
عنوان

نامزدم بعد س ماه پیام داد امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله عزیزمبیخیالش ایشالله یکی بیاد سر راهت که لیاقتتو داشته باشه

فدات شم مرسی عزیزمم خوشبخت باشی 🫂😘

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

منم یه هفته اس کات کردم. ازفکرش بیرون نمیام. برمیگرده به نظرتون

بستگی داره رابطتتون چطوری بوده باشه  برای من خیلی صمیمی بودیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

من که ازش دلم سیاهه خیلی ناراحتم خیلی

اسی من خیلی سختی کشیدم خیلی ایقد شبا گریه میکردم ایقد قلب درد گرفتم ایقد صبح ک میشد تو خواب می‌پریدم مامانم ایقد حرف شنید ولی زدم ب دل گفتم یا خدا یه مدت بعد مثل سگ التماس کرد یادم افتاد ب روز هایی ک زجر کشیدم و اون نبود رفتم ادامه دادم درسم رو اسی باورت نمیشه دقیقا دقیقا تاریخی ک نامزدیم بهم خورد با تاریخی ک نامزد الانم آمد یکی بود یعنی تو یک سال ایقد خوشحالم ک نشد ک خدا میدونه بعضی وقتا احساساتی میشدم ولی خدا رو شکر ک نشد نامزد الانم خودش خوبه توهم احساسی نشو بزار بره گم بشه من حالتو درک میکنم کامل ولی قوی باش خیلی سخته ولی بخدا میگذره 

من که ازش دلم سیاهه خیلی ناراحتم خیلی

به نظرم بلایی که سر تو آورد و رهات کرد کارما نمیزاره خوب زندگی کنه چون تا ابد آه تو دنبالش هست .....من تاپیک هات رو دیدم تو دختر خیلی خوبی هستی فقط تو مرحله بدی از زندگیت این سر راحت قرار گرفته و ازت سو استفاده کرده و متاسفانه تو در مرحله بدی بودی نمی‌دونستی داری چکار می‌کنی 

بخاطر خانوادش ولم کرد باباش سرطان گرفت یکهو اینم ول کرد رفت هر روز عصبی هر روز ناراحت و همرو سر من خ ...

خب عزیزم باید بدونی که سرطان باباش و اینو اون همش بهونه بوده ...دیگه نمیخواستت و اینو کرده بهونه ...بیخیال بسپار ب خدا و اصلا دیگه نه جوابشو بده نه ب همچین ادمی فکر کن ...خدای توهم بزرگه ..و اگه بکارتت هم از بین رفته.  اول توبه کن و بدون محرمبت هرگز اینکارو انجام نده چون ب ضرر خودته بعدش هم که توبه گنی و تکرار نکنی خدا بخشنده هست. تو هم یه دختر خوب و پاکی اصلا نگران نباش. انسان بدون خطا وجود نداره ...

❤️❤️❤️

خب عزیزم باید بدونی که سرطان باباش و اینو اون همش بهونه بوده ...دیگه نمیخواستت و اینو کرده بهونه ... ...

قربونت بشم ممنون نمیدونی حرفات چ تسکینی رومه از هر عمل مادی ای برام ارزشش بیشتره نیاز داشتم یکنفر این حرفو بهم بگه ازت ممنونم خیلی قوت قلب گرفتم🙏😘😔😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه اتفاقاتی برای خودش و خانواده ش افتاده فکر کرده آه شما گرفته برای همون این پیام رو داده وگرنه دوست ...

احتمالا همینطوره 

منم بهش فکر کردم خدا ازش نگذره جوابش رو ندادم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40