2777
2789

من دوبار آزمون استخدامی مرحله کتبی قبول شدم ولی متأسفانه موقع مصاحبه سمت ما زیاد پارتی بازی شد،من رد شدم موقع ابتدایی وراهنمایی درسم فوق العاده عالی بود جوری که به جای آموزگار ودبیرها تدریس میکردم ،من عاشق بچه ها هستم نوجوان که بودم حتی رنگ لباس بچه هام رو انتخاب میکردم  به عشق بچه های آینده ام آشپزی رو یاد گرفتم ولی الان نه ازدواج کردم ،نه بچه دارم ،نه سرکار رفتم تو خونه موندم حسرت رویاهام رو میخورم کاش زندگی بامن خوب بود 

♥️بامنی که تنها تفریحم تو زندگی کامنت خونی اینستاست بد صحبت نکنید قلب من خیلی ضعیفه ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیق حس تورودارم خیلی غمگینم چکارکنیم

هیچی فقط صبر کنیم شاید آینده قشنگ شد 

♥️بامنی که تنها تفریحم تو زندگی کامنت خونی اینستاست بد صحبت نکنید قلب من خیلی ضعیفه ♥️
چرااینجوریم من شکست عشقی هم خوردم همش دلم پیششه

درکت میکنم قشنگم من عشق یک طرفه داشتم بعد نه سال عاشق تر شدم 

می دونم حسرت زندکی کردن یه رویا رو داشتن چه حسیهعمیقا درکت می کنم 🫂

کاش زندگی مثل رمان ها وسریال ها بود