2777
2789
عنوان

بنظرتون اینا بچه دار بشن بچشون عقب افتاده میشه🦧

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خیلی از ادیان ازدواج بچه های عموو عمه و خاله و دایی ممنوعه،از طرفی هم ریسک ازدواج دختر عمو پسر عمو و گسر خاله دختر خاله بیشتر از  بقیه است، 

اینا همه چی رو با هم دارند، بازم در صورت اصرار ماخصص ژنتیک باید نظر بده

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

ریسک خیلی بالایی داره همچین ازدواجی یجورایی عین خواهر وبردارن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

وقتی آزمایش ژنتیک میدی 1 ماه طول میکشه جواب بیاد اونوقت ما تو یک دقیقه از کجا بدونیم عقب مونده میشه یا نه؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

تو خیلی از ادیان ازدواج بچه های عموو عمه و خاله و دایی ممنوعه،از طرفی هم ریسک ازدواج دختر عمو پسر عم ...

دختره ج رد داد تموم شد

خانواده پسره قهر کردن

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»